Skocz do zawartości

co to za technika?

dimat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zarzyjcie tu: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=gify&lr= - spójrzcie na pierwszą stronę www. alegify .friko.pl, jeszcze do niedawna nie bylo jej bynajmniej na 2 stronie wyników, a tu przedwczoraj wbila sie momentalnie na pierwszą pozycję w google pod frazą gify..

jak to możliwe?, patrzyłem na kod strony i nie ma tam nic szczególnego..

strone te widziałem wczoraj na stopce tego forum (chyba linkor, choć nie jestem pewien), ale na samej stronie nie widze zadnego systemu wymiany linków(?)

co to za technika pozycjonowania...?

pozdrawiam :D

strone te widziałem wczoraj na stopce tego forum (chyba linkor, choć nie jestem pewien), ale na samej stronie nie widze zadnego systemu wymiany linków(?)

w linkorze można linkować do strony, która nie musi uczestniczyć w systemie (nie ma na niej linków z linkora) - wykorzystuje sie punkty zdobyte w linkorze poprzez inne strony w nim zamieszczone

jak dotad nie korzystalem z tego systemu..

jeżeli zamierzasz, to polecam przeczytanie kilku ostatnich wątków na temat linkora na forum (ostatnio to gorący temat), mozna znaleźć naprawdę sporo opini i za i przeciw, wtedy może będzie Ci łatwiej zdecydować czy warto korzystać z tego systemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności