Skocz do zawartości

Carramba.net

Carramba.net

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy Użytkownicy Carramba.net,

Z przykroscią informujemy, że w dniu dzisiejszym mamy chwilowe problemy z prawidłową oceną serwisów pracujących z Carramba.net.

W związku z tym, niektóre Wasze serwisy moga mieć przyznane mniej punktów aniżeli miałoby to miejsce w przypadku prawidłowo działającej procedury oceny serwisów.

Informujemy, że w chwili obecnej staramy się możliwie szybko wprowadzić poprawki tak, aby system Carramba.net prawidłowo oceniał Wasze strony.

Przepraszamy za utrudnienia i prosimy o cierpliwość.

Równocześnie przypominamy, że dystrybucja linków przeprowadzana jest raz na dobę, dlatego wprowadzone przez Was strony nie znajdują się w puli przeznaczonej do losowania natychmiast, a oczekują na kolejny proces rozsyłania.

Dziękujemy za wszystkie Wasze uwagi i zapraszamy do korzystania z naszego systemu.

Z pozdrowieniami,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a co z tym?

"duza czesc domen ktora ma byc domenami anglojezycznymi to po prostu przekierowania domen na strony aukcyjne ebaya"

Używaj Cuilla i Hakii

Nie świadczy to za dobrze o systemie.

O systemie nie swiadczy za dobrze jeśli się wykrzaczy i "wisi" tak dwa tygodnie dopóki komuś się nie zechce sprawą zająć.

Jesli masz informacje, że coś nie będzie działało to jest wręcz odwrotnie. Zdaj się na to co piszą a nie na to czego Ty byś chciał.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

no tak

pora sie wypisac

wroca jak dodadza jakies wartosciowe strony anglojezyczne a nie przekierowania na ebaya

Używaj Cuilla i Hakii

Najpierw się nie mogłem zarejestrować, potem jak już się udało to dodałem kilka stron dla testu. Z mln pkt przez pierwszy dzień nie dostałem żadnego linka. Przez kolejne 2 dni na każdej z moich stron wyświetlało się 5 linków prowadzących do strony systemu [jak już musicie je wyświetlać to wystarczy 1] a zaakceptowane strony przynosiły mi 0 pkt. Reasumując za te 3 dni nie dostałem żadnego linka pomimo wyświetlania linków systemu na mojej stronie. W przypadku takiej awarii radze nie wyświetlać żadnych linków bo dużo stron może uciec z systemu.

Drodzy Użytkownicy Carramba.net,

Z przyjemnością informujemy, że udało nam się usunąć błąd powodujący problemy z prawidłową oceną serwisów pracujących z Carramba.net. Od tej pory wszystko powinno działać jak należy.

Problemy z przyznawaniem punktów nie wpłynęły na system dystrybucji linków, ponieważ ich rozsyłanie zostało wstrzymane do czasu znalezienia i usunięcia błędu.

W razie jakichkolwiek problemów prosimy o informacje.

Dziękujemy Wam za wszystkie dotychczasowe uwagi, przepraszamy za utrudnienia i zapraszamy do dalszego korzystania z Carramba.net.

Pozdrawiamy,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

a co z tym?

"wroca jak dodadza jakies wartosciowe strony anglojezyczne a nie przekierowania na ebaya"

Używaj Cuilla i Hakii

a co z tym?

"wroca jak dodadza jakies wartosciowe strony anglojezyczne a nie przekierowania na ebaya"

Drogi Użytkowniku Carramba.net,

Strony użytkownika, o których mówisz stosują cloaking. Obecnie prowadzimy obserwację tych stron i nie wykluczone, że zostaną one usunięte z naszego systemu. Z naszych testów wynika, że Google indeksuje poprawnie wszystkie podstrony tych domen, zatem nie można mówić o osłabieniu mocy systemu Carramba.net.

Jeżeli chodzi o ilość stron anglojęzycznych dostępnych w systemie to prowadzimy obecnie działania marketingowe mające doprowadzić do wyrównania ilości stron polskojęzycznych i wprowadzanych stron w innych językach. Mamy nadzieję, że wraz z rozwojem naszego systemu ilość stron obcojęzycznych będzie coraz większa, prosimy o cierpliwość. Celem działań, które prowadzimy jest również podniesienie jakości stron w systemie, jednak tak, jak w przypadku wyrównania ilości stron w każdym z oferowanych przez nasz system języków, wymaga to czasu.

Zachęcamy do dalszego korzystania z naszego systemu i dziękujemy za uwagi.

Pozdrawiamy,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

Nadal nie dostałem żadnego linka pomimo zapewnień, że system działa, podczas usuwania domen z systemu wyświetla się komunikat błędu "Error occured during removing Domain". Ja się zraziłem do systemu, może przetestuje go za pół roku jak będzie działał poprawnie.

Nadal nie dostałem żadnego linka pomimo zapewnień, że system działa, podczas usuwania domen z systemu wyświetla się komunikat błędu "Error occured during removing Domain". Ja się zraziłem do systemu, może przetestuje go za pół roku jak będzie działał poprawnie.

U mnie tak samo - jak poprawi się to proszę o kontakt na PW...

Drogi Użytkowniku Carramba.net,

W dniu dzisiejszym nie otrzymaliśmy żadnych innych powiadomień o problemach, o których mówisz. Dlatego z tym większym zapałem zabierzemy się do wnikliwego zbadania twojego przypadku. Aby móc Ci pomóc musimy znać twój login w systemie Carramba.net. Jako, że nie posiadasz konta PW na forum Optymalizacja.com, prosimy o kontakt mailowy na adres ps@carramba.net. Jak tylko otrzymamy mail zajmiemy się twoim problemem.

Dziękujemy za wszelkie uwagi i zapraszamy do dalszego korzystania z systemu,

Pozdrawiamy,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności