Skocz do zawartości

Carramba.net

Carramba.net

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie znać jak system będzie działał dla userów.

Napisałeś tylko dwa posty na forum.

Oba dotycza carramby.

Rozumiem, że bardzo troszczysz się o rozwój systemu,

dlatego podpowiem Ci coś, z całego serca:

Kolejne uwagi zgłaszaj bezpośrednio na forum carramby,

szybciej dotrą do właściwych osób.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm myślisz że nie mają zaznaczonej opcji o powiadamianiu mailem o odpowiedziach ?? i że nie czytają tego co tu się pisze?

W takim razie Moze i masz racje powinienem to zgłosić na ich forum.

Sorki nie chciałem Ci odstraszyć klientów bo jak widze sprzedajesz punkty carramba.

Ale sam umieściłem tam kilka stronek i muszę sie troche zatroszczyć o swoje.

A pierwsza pozycja carramby https://www.google.pl/search?hl=pl&sa=X...ork&spell=1

nie wzięłą się znikąd. To i dobrze że jest na pierwszym miejcu bo być może więcej stron anglojęzycznych będzie ale mogli by o tym nas poinformować a nie robić to za plecami.

Skoro domena jest aktywna nie powinna wyświetlać innych linków niż linki userów. A tu jak widać przez kilka dni stały linki do carramby.

To, że sprzedałem jedną paczkę punktów nie znaczy, że zajmuje się tym masowo i zapewniem, że nie chodzi mi o odstraszanie klientów.

To co mnie gryzie to fakt, że na forum jest kilku użytkowników, którzy wyglądają jak gdyby zarejestrowali się wyłącznie w celu robienia czarnego pr temu systemowi. Pytanie w czyim interesie jest zła opinia o nim.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Drodzy Użytkownicy Carramba.net,

Uporaliśmy się już z problemem dotyczącym dystrybucji linków. Prawidłowe linki powinny zastąpić linki testowe najpóźniej do jutra rana.

Dziękujemy za wszystkie uwagi dotyczące funkcjonowania systemu. Łatwiej jest nam kontrolować występujące problemy, jeśli bierzecie udział w ich wykrywaniu.

Pozdrawiamy,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

Dotychczasową przygore z Carramba musze jednak opisac jako slaba.

Mimo ze system posiada mozliwosc linkowania na stronach nie polsko jezycznych to jednak jest ich malo a jezeli sa to sa malo wartosciowe.

Posiadam ponad 140 tys pkt i jak narazie nie widze konkretnych wynikow takiej ilosci pkt, nie wiem czy to duzo czy tez malo

Postaram sie zmienic jeszcze fraze anglojezyczna na bardziej łatwa i kolejny raz ocenie na tej podstawie.

Używaj Cuilla i Hakii

WAŻNY KOMUNIKAT SYSTEMOWY!!!

Na najbliższe dwa tygodnie zaplanowaliśmy prace modernizacyjne Carramba.net, które umożliwią nam wprowadzanie kolejnych usprawnień do systemu. Zajmiemy się również poprawą jakości pracy Carramba.net.

Przez ten okres system może działać niestabilnie, a niektóre jego funkcjonalności pracować nieprawidłowo, lub zostać wyłączone. Dołożymy jednak wszelkich starań, aby kluczowe elementy Carramba.net takie, jak ocena dodawanych stron czy dystrybucja linków działały, w okresie prac nad systemem, prawidłowo.

Z góry przepraszamy za wszelkie niedogodności i prosimy o odrobinę wyrozumiałości.

Pozdrawiamy,

Carramba.net

P.S.: Pamiętajcie! Robimy to, aby System rósł w siłę, a Użytkownicy żyli dostatniej! ;)

carramba_2_468x60.jpg

Robimy to, aby System rósł w siłę, a Użytkownicy żyli dostatniej!

A wiec wracamy do socjalizmu? Kazdy wklada tyle ile narobil (zaplecze) a ma tyle ile ma kazdy (slabe linki)

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Robimy to, aby System rósł w siłę, a Użytkownicy żyli dostatniej!

A wiec wracamy do socjalizmu? Kazdy wklada tyle ile narobil (zaplecze) a ma tyle ile ma kazdy (slabe linki)

:]

Drogi Netelektryku,

Zapewniamy Cię, że Carramba.net działa i będzie działała znacznie lepiej od socjalizmu :rolleyes:.

Pozdrawiamy,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

Moglibyście następnym razem takie info rozesłać po mailach ? Niestety nie śledzę tego wątku na bieżąco :/

Pytanie:

Czy linki nadal są wyświetlane ? Jak mogę sprawdzić ile mam obecnie punktów na koncie skoro strona nie działa ?

Moglibyście następnym razem takie info rozesłać po mailach ? Niestety nie śledzę tego wątku na bieżąco :/

Pytanie:

Czy linki nadal są wyświetlane ? Jak mogę sprawdzić ile mam obecnie punktów na koncie skoro strona nie działa ?

Carramba.net ma coraz częściej problemy ze swoimi skryptami, teraz np. Runtime Error...

Rozesłaliśmy alert systemowy do wszystkich użytkowników, który był widoczny przy dwóch zalogowaniach się do systemu. Nie wysyłamy takich wiadomości na mail z przynajmniej dwóch powodów. Po pierwsze wielu z was wpisuje nieistniejące e-maile podczas rejestracji, gdybyśmy posłużyli się bazą do wysłania alertu systemowego, zwrotki zapchały by nasz serwer mailowy. Po drugie nie chcielibyśmy trafić na spamlisty, dlatego takie informacje publikujemy na forach, ale przede wszystkim korzystamy z opcji wysyłania alertów systemowych wewnątrz Carramba.net.

Co do dzisiejszych problemów nie jesteśmy za nie odpowiedzialni. Awaria u naszego ISP spowodowała odcięcie nas od sieci (tym samym bazy Carramba.net). Z tego powodu Carramba.net nie działała przez kilka godzin. Sami padliśmy ofiarą tej awarii nie mogąc przeprowadzać zaplanowanych na dziś testów.

Przepraszamy za wszystkie niedogodności.

Pozdrawiamy,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

czasem jak czytam "carramba.net działa" wychodzi mi carmaba nietdziała :P

Przy okazji od kilku dni czekam na otrzymanie domen dla linków i kOOpa w jednym pojawiły mi się dwie domeny naktorych mają byc moje linki w innych przypadkach null ....

długo się czeka na przydział ? Priorytet 10 i 100k pkt też nie rozdały domen :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

czasem jak czytam "carramba.net działa" wychodzi mi carmaba nietdziała :P

Przy okazji od kilku dni czekam na otrzymanie domen dla linków i kOOpa w jednym pojawiły mi się dwie domeny naktorych mają byc moje linki w innych przypadkach null ....

długo się czeka na przydział ? Priorytet 10 i 100k pkt też nie rozdały domen :D

Drogi Użytkowniku Carramba.net,

Jeżeli czerpiesz te informacje z panelu "pokaż domeny" w "moje linki" to funkcja ta, jak napisałeś, aktualnie "niet działa" poprawnie. Dlatego właśnie umieściliśmy ogłoszenie systemowe powyżej. Jeśli podasz nam na privie link, który pozycjonujesz będziemy w stanie wskazać Ci domeny, do których został przydzielony.

Co do priorytetów - one ustawiają wagę linku w puli twoich linków, na które przyznawane są punkty. Więc jeśli wszystkim linkom ustawisz priorytet 10 to punkty zostaną po prostu podzielone równo pomiędzy te linki, taki sam efekt będzie miało ustawienie priorytetu 3 na wszystkie linki. Mimo wszystko 100k pkt. spokojnie wystarczy na publikacje, chyba że pozycjonujesz dużą ilość fraz. Ilość domen, na które zostaną przydzielone linki w największym stopniu zależy od opcji dystrybucji "Duża ilość domen, mała ilość domen, etc.", którą wybrałeś. Jednak przydzielenie do 2 domen jest niemożliwe przy tak dużej ilości punktów przy prawidłowo działającym schemacie dystrybucji (a nic nie wskazuje na to, aby aktualnie działał wadliwie). Dlatego prosimy Cię również o login w naszym systemie, dzięki czemu będziemy mogli szybciej stwierdzić występowanie ewentualnych problemów.

Pozdrawiamy,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

a jeśli są przydzielane to wierze wam na słowo :)

za pozostałe info dziekować :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności