Skocz do zawartości

Carramba.net

Carramba.net

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Drodzy Użytkownicy Carramba.net,

Wprowadziliśmy nieznaczne zmiany w strukturze plików CSV służących do obsługi linków. Teraz plik CSV pozwala na konfigurację wszystkich właściwości linku. Zapraszamy do zaznajomienia się z instrukcją pisania nowych plików CSV dla linków na naszym blogu, aby bezpośrednio otworzyć plik z instrukcją kliknijcie tu.

Pozdrawiamy,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

• 2 tygodnie później...

Drodzy Użytkownicy Carramba.net,

Zespół Carramba.net przygotował dla Was konkurs, dzięki któremu będziecie mieli okazję wygrać Playstation 3, zewnętrzny dysk twardy Western Digital o pojemności 500 GB oraz półroczny hosting na Home.pl.

Zasady Konkursu Programu Partnerskiego Carramba.net są proste. Należy zgromadzić jak największą ilość punktów Programu Partnerskiego zapraszając do Carramba.net w trakcie trwania konkursu nowych użytkowników. Nagrodzonych zostanie pierwszych pięciu zapraszających, którzy uzyskają w ten sposób największą liczbę punktów.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy wysłać e-mail zawierający login Carramba.net zatytułowany KONKURS PP na adres ps@carramba.net.

Konkurs rozpoczyna się 7.05.2008, a kończy 1.12.2008.

Szczegóły dotyczące konkursu znajdziecie w regulaminie dostępnym tu.

Serdecznie zapraszamy do udziału i życzymy powodzenia,

Zespół Carramba.net

P.S.: Do udziału w konkursie zapraszamy również wszystkich tych, którzy jeszcze nie mają swojego konta w Carramba.net - wystarczy zarejestrować się tutaj (rejestracja wymaga jedynie podania funkcjonującego adresu e-mail).

carramba_2_468x60.jpg

• 2 tygodnie później...

Kurde, zrobcie cos w koncu z tymi statystykami odnosnie linkow. Przeciez to tragedia, ze nie moge zobaczyc ile punktow leci na dany anchor. Oczywiscie moge sobie to policzyc recznie, ale nadal nie mam pewnosci czy dziala ok, mimo, ze wyswietla nieprawidlowo.

Mysle, ze kazdy wie o co chodzi, jednak wyjasnie jeszcze krotko:

- mimo zmian priorytetow dla linkow ilosc punktow przydzielonych dla nich nie zmienia sie

- dla nowododanych linkow jest 0 niezaleznie od priorytetu

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Kurde, zrobcie cos w koncu z tymi statystykami odnosnie linkow. Przeciez to tragedia, ze nie moge zobaczyc ile punktow leci na dany anchor. Oczywiscie moge sobie to policzyc recznie, ale nadal nie mam pewnosci czy dziala ok, mimo, ze wyswietla nieprawidlowo.

Mysle, ze kazdy wie o co chodzi, jednak wyjasnie jeszcze krotko:

- mimo zmian priorytetow dla linkow ilosc punktow przydzielonych dla nich nie zmienia sie

- dla nowododanych linkow jest 0 niezaleznie od priorytetu

Drogi Użytkowniku Carramba.net,

Zdajemy sobię sprawę, że obecny stan jest bardzo niewygodny. Sprawa statystyk jest na naszej liście poprawek i postaramy się zmienić sposób naliczania punktów w panelu "Linki" jak najszybciej.

Pozdrawiamy,

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

Czy 1k pkt carramba.net odpowiada 1k pkt seo.net.pl?

Nie, nie odpowiada. 1K z Seo.net.pl jest mocniejszy o ~40%.

Tak ogólnie to wkurza mnie w carramba.net to, że zarządzanie -> linki - nie ma podziału na strony.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

ciekawe - zbanowano mi oba katalogi ktore wedlug systemu carramba miały FAKE PR - ciekawe jak sprawdził ze jest fake PR jak takiego czegos nie ma - katalogi są żywe od kilku LAT :)

Chyba pokemon jest adminem bo nic innego na myśl mi nie przychodzi...

Na szczeście nie uzywam juz tego systemu dłuższy czas :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Od pewnie samego początku system można było oszukiwać. Poczytajcie sobie :

https://stormfly.blogspot.com/2008/07/opini...arrambanet.html

Po prostu "carramba.net" nabrał uczciwych użytkowników systemu bo każdy mógł ich oszukiwać jak chciał. Kłamał, że strony są sprawdzane co jakiś czas bo nie są, ani site, ani to czy strony mają zainstalowany system.

Co do tego fake PR to dostałem to na drugim koncie, a domeny miały oczywiście naturalny PR :) Drugie konto się trzyma i strona dalej nietknięta, a jest bez systemu zainstalowanego od dawna :)

Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności