Skocz do zawartości

Carramba.net

Carramba.net

Rekomendowane odpowiedzi

Page rank strony glownej brany jest pod uwage przy naliczaniu punktow ale dla bezpieczenstwa nie mozemy zdradzic dokladnego algorytmu

To jest żart, czy tylko lapsus słowny?

Tzn. nie będzie wiadomo za co się dostaje punkty?

Na razie więcej nie piszę bo jestem na etapie patrzenia i czytania, ale ten system ma dwie podstawowe wady wszystkich początkujących polskich systemów:

1. minimum informacji - nie rozumiem po co się ukrywa podstawowe informacje o działaniu systemu

2. przekonanie, że ten marny serwer pociągnie całość za rok, a za miesiąc, dwa będą pierwsze pady, o ile nie wcześniej :)

Nie ukrywamy podstawowych informacji o dzialaniu systemu. Przy naliczaniu punktow brane sa pod uwage PageRank i site domeny.

Wraz z rozrostem systemu bedziemy rozbudowywali ilosc maszyn i dbali o szybkosc i niezawodnosc systemu.

Carramba.net

carramba_2_468x60.jpg

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodałem dwie strony i na jedne i drugiej to samo

Skrypt nie jest zainstalowany prawidłowo. Sprawdź, czy skrypt jest głównym katalogu domeny oraz czy plik dac04.txt ma prawo zapisu (chmod 666).

W źródle strony pojawia się tylko taki kod:

<!-- 80 --><!-- 80 -->

I już mi sie odechciało

.

Nie ukrywamy podstawowych informacji o dzialaniu systemu.

To gdzie są te informacje? Np. chciałbym wiedzieć jak będą "spożytkowne" naliczone punkty?

Co do sposobu naliczania, to jest wyjątkowo irracjonalny!

Mnożnik w zależności od GPR:

5 - 5.25

4 - 4.28

3 - 3.33

1 - 1.5

0 - 0.66

Biorąc pod uwagę to co się dzieje w G. są to absurdalne przeliczniki.

Branie site: razem z subdomenami budzi poważne wątpliwości ponieważ nie widzę nic na temat zabezpieczeń.

Natomiast jedno mogę pochwalić, czyli staranność wykonania serwisu WWW, schludny bez rażących literówek i błędów ortograficznych oraz myśl przewodnią czyli geolokalizację.

Reasumując, życzę powodzenia, ale póki co beze mnie.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Dodałem dwie strony i na jedne i drugiej to samo

Skrypt nie jest zainstalowany prawidłowo. Sprawdź, czy skrypt jest głównym katalogu domeny oraz czy plik dac04.txt ma prawo zapisu (chmod 666).

W źródle strony pojawia się tylko taki kod:

<!-- 80 --><!-- 80 -->

I już mi sie odechciało

Tagi powinny pojawiac sie na kazdej podstronie domeny. Prosze sie upewnic ze tak wlasnie jest. Plik skryptu oraz plik txt powinny byc dostepne przez https://nazwa.domeny/plik.txt

https://nazwa.domeny/plik.php

carramba_2_468x60.jpg

jak jestem w widoku gdzie jest mój link to jest w rotacji na całej domenie (czyt. każda podstrona)

propozycje:

Przelew punktów

Zgłaszanie braku linków :D

Zgadza sie, link jest w rotacji na calej domenie czyli znajduje sie w pliku txt dla tej domeny. Linki na tej domenie sa pobierane z pliku txt przy kazdym odswiezeniu strony.

carramba_2_468x60.jpg

teraz tylk oczekac kiedy szook to przetestuje

ale moim zdaniem system musi jakos sobie zasluzyc aby powrzucac tam moje liczne spamy

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności