Skocz do zawartości

Carramba.net

Carramba.net

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze dodac "sprawdz ile dostaniesz punktow za strone".

/edit/ - przepraszam, po dodaniu do panelu widac punkty takze moja powyzsza uwaga nieaktualna;-)

btw. to co pokazuje to jest finalna punktacja? nie ma limitu dla site? dostalem 1.500.000pkt. prawie za jedna strone ...?

A kiedy beda systemy gdzie moderuje sie strony recznie i dodaje punktacje recznie? Bo dodajac fajna strone odwiedzana codziennie przez GB z site:1000 ma sie o niebo mniej punktow niz dodajac spamiarke ze 100tysiecznym site o ktorej GB zapomnial :P

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Prosze dodac "sprawdz ile dostaniesz punktow za strone".

/edit/ - przepraszam, po dodaniu do panelu widac punkty takze moja powyzsza uwaga nieaktualna;-)

btw. to co pokazuje to jest finalna punktacja? nie ma limitu dla site? dostalem 1.500.000pkt. prawie za jedna strone ...?

A kiedy beda systemy gdzie moderuje sie strony recznie i dodaje punktacje recznie? Bo dodajac fajna strone odwiedzana codziennie przez GB z site:1000 ma sie o niebo mniej punktow niz dodajac spamiarke ze 100tysiecznym site o ktorej GB zapomnial :P

Wszystkie strony w systemie sa sprawdzane recznie przez edytorow przed zatwierdzeniem do statusu active. Roboty uruchamiane sa co jakis czas w celu sprawdzenia czy wszystkie domeny o statusie active nadal powinny byc active ( maja poprawnie zainstalowany skrypt na wszystkich podstronach, wyswietlaja poprawne linki ) oraz loguja wszystkie bledy. Kazdy z tych bledow jest przegladany recznie przez pracownikow.

carramba_2_468x60.jpg

Dodałem strone, kod wkleiłem w stopke wordpressa i również mam komunikat, ze skrypt nie jest zainstalowany. Wszystko wg instrukcji :D

Login na forum jest adresem email, to konieczne? Zacznie się spam skrzynki jak nic.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Dodałem strone, kod wkleiłem w stopke wordpressa i również mam komunikat, ze skrypt nie jest zainstalowany. Wszystko wg instrukcji :D

Login na forum jest adresem email, to konieczne? Zacznie się spam skrzynki jak nic.

Skrypt nie jest poprawnie zainstalowany na wszystkich podstronach serwisu.

Oto przyklad: https://www.eunetcom.eu/?p=97

Prosze poprawic instalacje skryptu i jeszcze raz zatwierdzic domene.

carramba_2_468x60.jpg

Moze jestem głupi, moze za mało kawy wypiłem ale zainstalowałem skrypt poprawnie. Nadałem chmody, kod wkleiłem i w stopke i w prawy sidebar (próbnie) i nic.

Skrypt nie jest zainstalowany prawidłowo. System znalazł stronę na której brak kodu:https://www.eunetcom.eu/

https://www.eunetcom.eu/3f8d5.txt

gostek a może byś znaczniki php wkleił to by pomogło

<?php

ini_set("include_path",ini_get("include_path").":../:../../:../../../:../../../../"); include_once("3f8d5.php");

?>

Ups..dzieki ;) Za mało kawy i tylko 4 godz snu :D

Domena lub jej subdomena już znajduje się w Systemie.

Jak mam domenę w az.pl albo ktoś ma domeny w xorg to go wyklucza :) poprawcie to

W systemie aktualnie nie znajduja sie subdomeny z az.pl. Znajduje sie natomiast kilka subdomen xorg.pl i rzeczywiscie zablokowane jest dodawanie innych subdomen z xorg.pl co jest bledem. Jako ze nie wplywa to na bezpieczenstwo systemu, poprawiona wersja pojawi sie jutro przed godzina 15.

Carramba.NET Team

Poprawiona wersja pojawila sie dzisiaj okolo godziny 14

carramba_2_468x60.jpg

Sa jakies kryteria przyjmowania stron, czy bieżecie co popadnie?

Przeglądam na szybkiego strony, które do mnie linkują i co widze:

forum.dictatorial.info/viewforum.php?f=5

justworks.info/

wybwwyb.info/

dużo tego syfu jest :)

Sa jakies kryteria przyjmowania stron, czy bieżecie co popadnie?

Przeglądam na szybkiego strony, które do mnie linkują i co widze:

forum.dictatorial.info/viewforum.php?f=5

justworks.info/

wybwwyb.info/

dużo tego syfu jest :)

Przyjmujemy wszystkie strony do systemu, ktore sa w jakis sposob "wartosciowe" dla google.

carramba_2_468x60.jpg

Troszke za wczesnie dla mnie na przyłączenie do systemu. Nie wiem co wg Was znaczy "wartościowe dla google", ale masa stron, które do mnie linkowały, nie miały zindexowanej nawet jednej podstrony. Zaczekam, az system bardziej sie rozwinie.

Powodzenia :)

Troszke za wczesnie dla mnie na przyłączenie do systemu. Nie wiem co wg Was znaczy "wartościowe dla google", ale masa stron, które do mnie linkowały, nie miały zindexowanej nawet jednej podstrony. Zaczekam, az system bardziej sie rozwinie.

Powodzenia :(

Jesli strony linkujace maja site = 0 to nie pobierane sa zadne punkty. Strony z sitem = 0 moga miec status active ale umieszczenie na nich linka "nic nie kosztuje". Jesli budzi to obawy to w dniu jutrzejszym bedzie nowa wersja aplikacji, w ktorej strony z zerowa iloscia punktow nie beda brane pod uwage przy dystrubucji linkow.

carramba_2_468x60.jpg

System napisany chyba dla stron pisanych strukturalnie (PHP). Można prosić o wersję, którą można użyć w stronach obiektowych i na szablonach?

Chodzi o wyświetlanie linków via funkcje. Musiałem modyfikować skrypt aby to działało jak należy...

No chyba, że mam wrzucać linki przed <html...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności