Skocz do zawartości

Carramba.net

Carramba.net

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieniłem 82 linię z

echo $html;

na

echo iconv("UTF-8", "ISO-8859-2//TRANSLIT//IGNORE", $html);

Polskie znaki w ISO wyświetlają się teraz dobrze. Czy nie dostanę za to bana?

Nie. Dziekujemy za poprawke skryptu dla stron ISO.

W ostatnich dniach zaobserwowalismy, ze bardzo duzo osob zapisalo sie do systemu , dodalo swoje strony ale nie zainstalowalo skryptu. Jesli sa jakies trudnosci z instalacja skryptu to bardzo prosimy o informacje na naszym forum lub na adres admin@carramba.net

Carramba.net TEAM

carramba_2_468x60.jpg

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dla mnie duży minus na początku za mieszanie PL i EN na jednej stronie , nie mogę sie zarejestrowac bez znajomości angielskiego bo dostaje zasady do zaakceptowania w tym języku.

Do poprawy jest function carramba_GetLinks($domainId) na dużej części moich hostingów nie będzie działać bo admini są dośc rygorystyczni

Widzę też w kodzie spore inspiracje innymi systemami wymiany linków :tancze:, no chyba że to ta sama ekipa robi :D

Jak dla mnie duży minus na początku za mieszanie PL i EN na jednej stronie , nie mogę sie zarejestrowac bez znajomości angielskiego bo dostaje zasady do zaakceptowania w tym języku.

Do poprawy jest function carramba_GetLinks($domainId) na dużej części moich hostingów nie będzie działać bo admini są dośc rygorystyczni

Widzę też w kodzie spore inspiracje innymi systemami wymiany linków :tancze:, no chyba że to ta sama ekipa robi :D

Dziekujemy za uwagi i przepraszamy za brak tlumaczenia regulaminu. Dzisiaj powinien pojawic sie regulamin w jezyku polskim online.

Bedziemy tez wdzieczni za wszelkie uwagi na temat skryptu przeslane na nasz adres admin@carramba.net.

Jestesmy ekipa nie zwiazana z zadnym innym systemem wymiany linkow.

Carramba.NET team

carramba_2_468x60.jpg

kilka szybkich uwag:

- nie dziala wrzucanie linkow z pliku .txt, po tym jak wrzucilem taki plik cos sie pokrzaczylo, wyskoczyly kwadraciki w anchorach i strona linkujaca zostala deaktywowana:)

- nie mam pojecia jak dodać kolejne anchory z panelu ?

- ogolnie fajnie to wyglada, ale nie wszystko chyba jest dopracowane;)

zycze powodzenia,

pozdrawiam

kilka szybkich uwag:

- nie dziala wrzucanie linkow z pliku .txt, po tym jak wrzucilem taki plik cos sie pokrzaczylo, wyskoczyly kwadraciki w anchorach i strona linkujaca zostala deaktywowana:)

- nie mam pojecia jak dodać kolejne anchory z panelu ?

- ogolnie fajnie to wyglada, ale nie wszystko chyba jest dopracowane;)

zycze powodzenia,

pozdrawiam

Wrzucanie linkow dziala jesli jest prawidlowo zainstalowany skrypt. Jesli domena zostala deaktywowana to znaczy, ze cos bylo nie tak. Chetnie pomozemy rozwiazac ten problem. Prosze wyslac nazwe domeny z krotka informacja na adres: admin@carramba.net

W panelu jest przycisk "Add new link" ( Dodaj nowy link ) gdzie wpisuje sie URL i anchor oraz wybiera priorytet i jezyk.

Prosimy dokladnie okreslic co nie jest dopracowane.

Dziekujemy

Carramba.net Team

carramba_2_468x60.jpg

Ja mam 2 kolejne pytania:

a) Jaka prowizja jest aktualnie pobierana (% punktow)?

;) Co Was laczy z webhostingtalk.pl? Na niemalze kazdej podstronie jest do nich wlasnie link z anchorem "hosting", przy czym w 90% przypadkow jest on na I lub II pozycji.

- mowilismy juz o tym na samym poczatku. Pobieramy tyle zeby pokryc zapotrzebowanie programu partnerskiego.

- z webhostingtalk.pl nie laczy nas zupelnie nic poza przynaleznoscia do systemu carramba.net. Jest to zwykly uzytkownik, ktory jest posiadaczem duzej ilosci punktow.

carramba_2_468x60.jpg

Sprawę z deaktywacją już załatwiłem. Problem stanowiła funkcja iconv, która nie jest zainstalowana na większości serwerów. I tu od razu moja prośba, żeby skorzystać z własnej funkcji konwersji znaków, bo będzie duży problem, gdy pojawi się większa liczba userów.

Natomiast nadal nie dostałem odp., czy jest możliwość dodania kolejnych anchorów z panelu (oprocz pliku .txt)?

Sprawę z deaktywacją już załatwiłem. Problem stanowiła funkcja iconv, która nie jest zainstalowana na większości serwerów. I tu od razu moja prośba, żeby skorzystać z własnej funkcji konwersji znaków, bo będzie duży problem, gdy pojawi się większa liczba userów.

Natomiast nadal nie dostałem odp., czy jest możliwość dodania kolejnych anchorów z panelu (oprocz pliku .txt)?

Dziekujemy za uwagi.

Anchory dodaja sie automatycznie podczas dodawania nowych linkow ( jesli anchor nie istnieje na liscie to automatycznie jest do niej dodawany ).

carramba_2_468x60.jpg

- mowilismy juz o tym na samym poczatku. Pobieramy tyle zeby pokryc zapotrzebowanie programu partnerskiego.

- z webhostingtalk.pl nie laczy nas zupelnie nic poza przynaleznoscia do systemu carramba.net. Jest to zwykly uzytkownik, ktory jest posiadaczem duzej ilosci punktow.

Ok, wiec:

a) Ile aktualnie wynosi zapotrzebowanie na pokrycie punktow przeznaczonych na program partnerski? 10%? 20? 70?

;) Co wiec decyduje o kolejnosci wyswietlania linkow? Bo jesli kompletny przypadek, to dosc nieprawdopodobne jest to, ze ich link jest zwykle wyswietlany jako I lub II. Czy inni wlasciciele stron tez zauwazyli taka tendencje?

Ok, wiec:

a) Ile aktualnie wynosi zapotrzebowanie na pokrycie punktow przeznaczonych na program partnerski? 10%? 20? 70?

;) Co wiec decyduje o kolejnosci wyswietlania linkow? Bo jesli kompletny przypadek, to dosc nieprawdopodobne jest to, ze ich link jest zwykle wyswietlany jako I lub II. Czy inni wlasciciele stron tez zauwazyli taka tendencje?

- W programie partnerskim dajemy 10% punktow od poleconych osob.

- O kolejnosci wyswietlania linkow decyduje ilosc punktow przydzielonych do danego anchora

carramba_2_468x60.jpg

Kiedy pojawią się zapowiadane generatory tekstu? Kiedy będzie info o bh.carramba.net? wink.gif Kiedy (i czy w ogóle) będzie podane za co dokładanie są punkty?
hej fisty, pamietasz to:
fisty did you here about the Polish guy who thought that Moby Dick was a venereal disease?

=))

polish suicide flew 48 successful missions

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności