Skocz do zawartości

Carramba.net

Carramba.net

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja proponuje wylaczenie opcji podgladu stron na ktorych sa umieszczone nasze linki. To łakomy kąsek dla osob zajmujacych sie "wykrywaniem" zaplecza i zglaszaniem tego do googla. W zamian proponowalbym opcje obliczania ilosci pobranych linkow tak jak jest to w e-weblinku.

Tez jestem za. Dodalem smietnik do carramby i po 3 tyg ban. 80k zaindeksowanych w plecy. Z tego tez powodu nie dodam juz nic wiecej, jesli zostanie wykonane to, o czym napisal Pakinter

Tez jestem za. Dodalem smietnik do carramby i po 3 tyg ban. 80k zaindeksowanych w plecy. Z tego tez powodu nie dodam juz nic wiecej, jesli zostanie wykonane to, o czym napisal Pakinter

Ależ przestańcie, dużo większe i poważniejsze systemu mają listy domen, które emitują linki.

Wy naprawdę myślicie, że pracownicy google, założyli sobie konto, dowalili milion linków w takim systemie jak ten ? Bo co ? Nazwa im się podobała czy może chcieli ukrać akurat kilka domen z tego sytemu byście mieli na co lamentować ?

Zrobiłeś śmietnik to się nie dziw, że poleciał z indeksu...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Ci pracownicy google to super straszak :(

Wyobraź sobie, że jednak realny! :( Ci z goldenline rejestrują się w serwisach które to umożliwiają i robią rozpoznanie. Zostali namierzeni :)

Jakie są konsekwencje ich wizyt, to już trudno napisać, ale można sobie co nie co dośpiewać jesli się było dobrym z muzyki w szkole :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Sa jakies kryteria przyjmowania stron, czy bieżecie co popadnie?

Przeglądam na szybkiego strony, które do mnie linkują i co widze:

forum.dictatorial.info/viewforum.php?f=5

justworks.info/

wybwwyb.info/

dużo tego syfu jest :(

Myślisz, że w e-weblinku, linkorze jest inaczej ?

Co do systemu - stronki mi się dodały bez problemowo, szybko i sprawnie, teraz czekam na akceptację.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

• 2 tygodnie później...

Witamy,

W najblizszych dniach wejdzie w zycie kilka usprawnien systemu Carramba.net.

1. Najczestrzym pytaniem uzytkonwikow wszystkich systemow wymiany linkow jest "Ile punktow musze przeznaczyc na fraze, zeby poprawila sie pozycja w rankingu". Jak wszyscy wiemy, nie da sie tego jednoznacznie okreslic, bo wplywa na to bardzo wiele czynnikow. W celu ulatwienia korzystania z naszego systemu i przypisywania punktow do linkow wprowadzimy oprocz recznego przypisywania punktow nastepujace opcje do wyboru:

Duża liczba domen, mało punktów przypisanych do domeny

Średnia liczba domen, średnia liczba punktów przypisanych do domeny

Mała liczba domen, duża liczba punktów przypisanych do domeny

Sam chce określić dokładną liczbę domen

Po wybraniu 4 opcji uaktywnia sie combo i mozna tam okreslic dokladna liczbe domen na ktore ma byc rozeslany link.

Powyzszy algorytm mozna porownac do gry w ruletke.

W przeciwieństwie do prawdziwej ruletki tutaj gracz może określić szerokość przedziału do którego może wpaść biała kulka.

O wielkości tego przedziału decydują właśnie punkty przypisane do domeny.

Przedział raz wylosowany nie bierze udziału w następnym losowaniu. Losowań jest 5 (tyle ile linków na stronie).

Bogaci gracze mogą mieć duże przedziały na wszystkich stołach w kasynie (na wszystkich domenach).

Biedniejszym graczom proponujemy wybór mniejszej liczby stołów (domen) ale większe przedziały na tych stołach... no chyba że ktoś ma duże szczęście :piwo:

Oczywiscie uzytkownicy nie moga grac na swoich stolach (linki nie sa rozlosowywane na wlasnych stronach dodanych do systemu).

Przy pierwszych 3 opcjach zdajesz się na nasz algorytm który po wyliczeniach i analizie gry innych graczy wybiera odpowiedni przedział (liczbę punktów) i losuje odpowiednią liczbę stołów (domen).

Czwarta opcja jest dla graczy lubiących eksperymentować. Daje ona możliwość wybrania dokładnej liczby domen na jakie przydzielić punkty.

Przy wyborze każdej z czterech opcji domeny są wybierane zupełnie losowo. Więc w jednym dniu twoje linki mogą się wyświetlać na domenach z PR=5 a następnego dnia z PR=0 (całkowita losowość).

2. Druga ciekawa opcja w systemie bedzie mozliwosc ukrycia swojej domeny przed pokazywaniem jej innym uzytkownikom w panelu "gdzie pojawiaja sie moje linki". Po wybraniu tej opcji nazwa domeny bedzie zablokowana, ale nadal bedzie pokazany jej PR i liczna zaindexowanych stron.

Jeszcze raz zapraszamy do przylaczania sie do systemu i dodawania swoich stron.

Carramba.net team.

carramba_2_468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności