Skocz do zawartości

Google local

kalashnikov

Rekomendowane odpowiedzi

kalashnikov napisał(a):
Może ktoś tego nie zna:

trafiłem na google local wczoraj, własnie miałem o tym napisać :D

kalashnikov napisał(a):
Myślę że to będzie hit.

też tak sądzę, ciekawe czy zamierzają objąć większą cześć obszaru niż tylko USA

jeszcze jedno, można specjalnie optymalizować stronki po to aby były dobrze wyszukiwalne w google local, później podam linka do artykułu gdzie jest opisane jak powinna wygladać taka optymalizacja (teraz gdzieś mi sie zapodział :? )

edit:

oto wspomniany link:

https://www.site-reference.com/Search-Engin...5461/index.html

artykuł jest in english

To juz dosyc dlugo istnieje i nawet z tego niekiedy korzystam (na wlasne potrzeby, nie do pozycjonowania).

bart napisał(a):
jeszcze jedno, można specjalnie optymalizować stronki po to aby były dobrze wyszukiwalne w google local, później podam linka do artykułu gdzie jest opisane jak powinna wygladać taka optymalizacja (teraz gdzieś mi sie zapodział)

Z tego co wiem, to nalezy umiescic swoj adres, telefon w stopce kazdej podstrony. Wtedy G wie, ze strona jest w tym obszarze geograficznym, ktorego sie szuka.

michal napisał(a):
To juz dosyc dlugo istnieje i nawet z tego niekiedy korzystam

miałem napisac Michał że google pewnie specjalnie dla Ciebie uruchomiło to cacko :D

nie ma to jak być Adminem najpopularniejszego forum o SEO nawet jeśli tylko w takim kraju jak Polska, google wie komu sie podlizywać ;)

mamy jeszcze jeden powód aby jako samoobrona tego forum przejąć nad nim władzę :twisted:

michal napisał(a):
Z tego co wiem, to nalezy umiescic swoj adres, telefon w stopce kazdej podstrony. Wtedy G wie, ze strona jest w tym obszarze geograficznym, ktorego sie szuka.

tak to jeden z istotnych elementów tej optymalizacji

bart napisał(a):
miałem napisac Michał że google pewnie specjalnie dla Ciebie uruchomiło to cacko

ma sie chodzy, nie? 8)

bart napisał(a):
mamy jeszcze jeden powód aby jako samoobrona tego forum przejąć nad nim władzę

bez blokady nic nie wskoracie :twisted:

bart napisał(a):
tak to jeden z istotnych elementów tej optymalizacji

Jedyny jaki znam, ale napewno jest ich wiecej. Ja sie tym nie zajmowalem, bo jak narazie moj target jest na cale USA a nie lokalny, ale napewno wiele osob z tego ma korzysci.

bart napisał(a):
bedzie blokada i jeszcze komisja śledcza, z której zrobimy wideokonferencję live w Internecie

OSWIADCZENIE:

Chcialem oswiadczyc wszystkim forumowiczom, ze odmawiam skladania zeznan przed komisja sledcza.

Z powazaniem

Michal

P.S. Inni moga, to ja tez... :D

jez

Mam prosbe, czy moglbys wrzucac obrazki na inny serwer? Bo Twoje byle liceum, z jakis mi nie-znanych powodow, blokuje blok IP na ktorym jestem i musze sie laczyc przez niemieckie proxy (bo takie mam) zeby zobaczyc Twoja strone lub obrazki, ktore tam umieszczasz.

<edit>

polaczylem sie i juz wiem o ktorego przewodniczacego chodzilo :D

Z Twoich postow niekiedy wydaje sie, ze tak ;)

</edit>

bart napisał(a):
jak zostaniesz prezydentem SEO to wtedy będziesz mógł

mam swoj plan :twisted:

zero3 napisał(a):
bardzo prosze - posłanka w ręczniku - odechce sie komisji hehe

masz racje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności