Skocz do zawartości

Ahh te pozycjonowanie

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Hej mam 2 pytanka www.ruchchorzow.com to moja strona i dzisiaj dodalem alty do tych obrazków w bocznym menu. Czy one są dobrze rozłożone? Pozycjonuje strone pod

Ruch Chorzów Piłka Nożna Ruch Chorzow

i czy nie dałem za dużo tych samych altów, może tak być?

2 pytanie bo teraz mam cały serwis w mod_rewrite i jak patrze na te inne storny co maja zwykle linki i 7 tys. podstron to mi sie nie dobrze robi:/ moja ma cos 138 chyba wg google czemu google nie chce indeksowac newsów? i innych podstron? mam mape strony pomagam sobie linkorem i nic:/ Strona jest od grudnia w necie a google nie chce zaindeksowac tej reszty:/ Jak moge zrobic zeby miec tez kilka tys. podstorn zaindeksowanych?

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

ad1.Zrób to tak, żeby choć trochę miało sens. Np. masz obrazek Liga Polska, a jej alt to "Ruch Chorzów". A obrazek Buttony ma alt "Liga Polska". Możnaby to odwrócić i już jest to trochę lepiej. Generalnie polecałbym umiejętne dodawanie altów. Chociażby zakładka "Następny mecz". Mógłbyś np napisać w alcie: Następny mecz Ruchu Chorzów. Oczywiście to moje prywatne zdanie,ale wydaje mi się,że trochę powinno się na to zwracać uwagę. A jeżeli chodzi o ilość takich samych altów, to moim zdaniem jest o.k.

ad2. czekaj(?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności