Skocz do zawartości

'Sprawa - hoduń'

afek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Art. Tego w/w artykułu zostanie założona sprawa.

Chyba pisząc ten artykuł nie liczył się z konsekwencjami - a czekałem tylko aż jakiś artykuł się pojawi.

Jest coś takiego jak ochrona danych osobowych.

Pozdrawiam.

Ps. Jeśli ktoś jest poszkodowany/czuję się takowy - proszę o kontakt ze mną w celu wyjaśnienia.

Będziesz walczył z wieloma osobami. Kontaktowaliśmy się z DI.com.pl którzy sprawdzają aktualnie dowody i również mają umieścić artykuł na ten temat.

Panie Hoduń, nie jestem też pewien czy jest Pan świadomy czym jest ochrona danych osobowych. Polecam poczytać troszkę.

Ps. Jeśli ktoś jest poszkodowany/czuję się takowy - proszę o kontakt ze mną w celu wyjaśnienia.

Wysłałem rano PW. W dalszym ciągu bez odpowiedzi...

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności