Skocz do zawartości

maly spamik?

BD

Rekomendowane odpowiedzi

niestety przy dodawaniu ksiegarnia4u.pl do naszych stron "zakazanych", ktorych nie indeksujemy, wkradl sie maly blad w adresie domeny. w zwiazku z tym strony z domeny ksiegarnia4u.pl pojawiac sie beda jeszcze w wynikach wyszukiwania NetSprinta do najblizszego poniedzialku (wlasnie taki mamy cykl usuwania stron spamerskich). 

Super, bedzie jednego spamera mnie.

Mam jedno pytanie w zwiazku z tym cyklem. Rozumie, ze wpisujecie strone na list i raz na miesiac jej zawartosc wylatuje z bazy. Jednak interesuje mnie czy takie czyszczenie bazy dotyka rowniez wyniki na wp.pl czy tez ich baza i wasza to 2 rozne rzeczy.

Pytam bo tam ksiegarnia4u rowniez sie udziela na ponad 5 stronach ;).

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie no o Piotrze K. są informacje na stronach Netsprinta także więc jest taki człowiek  :hello:

No jest, ale ja też przecież mogę się tak nazwać i pisać pod takim nazwiskiem....

Przecież nikt mnie nie bedzie "autoryzował' :)

Chociaż.....

Nie pamiętam czy tutaj trzeba było potwierdzać rejestrację...

Ale jeśli tak to można by sie spytac Michała czy zapisywał się spod:

piotr.kocjan@netsprint.pl

Live Free or Die

Znaczy zle się wyraziłem, bo samo zaproszenie już jest w samym sobie "sprawdzeniem" bo chyba Wiedziałeś kogo zapraszasz.

Może kogoś z Google jeszcze byśmy tu zaprosili  ;)

Nie wiem o nikim z Google kto mowi po Polsku, ale jezeli ktos wie o kims takim to ja z przyjemnoscia porozmawiam z takim czlowiekiem. ;)

nie wierze, że poprostu założyli sobie domenę gogole.pl i już wyszukiwarka działa

Mając zespół tłumaczy niby czemy miałoby to nie zadziałać "od kopa" w dowolnym jezyku? ;)

https://whois.dns.pl/cgi-bin/whois.pl

ABONENT: firma: GOOGLE, INC. 

ulica: BAYSHORE PARKWAY NO. 2400

miasto: - 94043 MOUNTAIN VIEW CA

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności