Skocz do zawartości

maly spamik?

BD

Rekomendowane odpowiedzi

google zbiera wolontariuszy ktorzy dostaja konkretne partie tekstu do prztlumaczenia bez udzialu ludzi z firmy google

jeden tekst tlumaczy kilku userow jest on porownywany i jezeli kilka jest podobnych do siebie lub identycznych to sa one oddawane

Check email deliverability tool Maildog

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mając zespół tłumaczy niby czemy miałoby to nie zadziałać "od kopa" w dowolnym jezyku? ;)

W sumie masz racje ;)

Ale niemożemy też wykluczyć takie sytuacji, w kórej to polak pracuje w google ;)

No, ale pomijajac już fakt google, to sprawa literatury informatycznej w netsprincie nie jest nadal rozwiązana....

Czyżby netsprint olewał swoich "odwiedzających" :?:

Bo przecież, to nielezy tylko w interesie Bartka, sami napisali że walczą ze spamem..... :roll:

Live Free or Die

Mając zespół tłumaczy niby czemy miałoby to nie zadziałać "od kopa" w dowolnym jezyku? ;)

W sumie masz racje ;)

Ale niemożemy też wykluczyć takie sytuacji, w kórej to polak pracuje w google ;)

No, ale pomijajac już fakt google, to sprawa literatury informatycznej w netsprincie nie jest nadal rozwiązana....

Czyżby netsprint olewał swoich "odwiedzających" :?:

Bo przecież, to nielezy tylko w interesie Bartka, sami napisali że walczą ze spamem..... :roll:

Moja sprawa ;) zgłoszenie( ;) ) w netsprincie też narazie nie rozwiązane ale jestem pewien że to sprawa urlopów i Pan Piotr zajmie się tym po urlopie

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• 2 tygodnie później...

Juz usunięte

Dziekujemy Panie Piotrze

Mordercy spamu dziękują :mrgreen:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Juz usunięte

Dziekujemy Panie Piotrze

Mordercy spamu dziękują :mrgreen:

U mnie tez polecialo :) nie przypuszczalem ze bylo tego az tak duzo. Myslalem ze bedzie tego z 5 stron wynikow ale wyszlo na to ze bylo wiecej bo np Helion bedacy na 8 stronie wynikow awansowal na 1 :)

• 4 tygodnie później...
Jakby nie ten spamer to bym mial wyzsze wyniki niz srodek 5 strony. Do tego miejsca wszystkie pozycje zajmuje ksiegarnia4u.pl

ja jak czegos szukam to bardzo czesto trafiam na ten adres - ksiegarnia4u.pl

oczywiscie wiadomo jak to na kogos dziala, kiedy szuka np. zdjec karkowskich zabytkow a zamiast tego dostaje informacje o ksiazce ze zdjeciami krakowskich zabytkow itd...

jak powiedzial Andrew Le Pper - "ksiegarnia4u.pl musi odejsc" :twisted:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności