Skocz do zawartości

Dziwne zachowanie MSNa

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nowy w "branży" więc może i nie doświadczony. Od kilku tygodni dodaje do katalogów jednym narzędziem pewną stronkę po 30 linków dziennie (półautomatycznie). 3 dni temu dodatkowo napisałem precla, jednego jedynego dla tej strony na stronie preclowej z PR5.

Miałem dotąd ok 7 tys linkow wg MSN, tymczasem dziś rano przezylem szok, z 7 tys w MSN zrobilo sie nagle przez noc 23 tys !

Jak to możliwe ?

TO jakieś przekłamanie czy MSN po prostu ma opozniony zapłon ?

Przez tych kilka tygodni dodałem raptem kilkaset linków czy to możliwe żeby tych kilkaset linków zrobiło mi w sieci 16 tys kolejnych ?

Jak to działa ?

Tomek

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

no może nie az tyle, ale jak robisz wpis to masz pare linków dodatkowych. ze strony głównej np. z ostatnio dodano itp.... przefiltruj sobie domeny to może wyjdzie dokładnie tyle samo linków co fizycznie dodałeś.

P.S

przenoszę

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności