Skocz do zawartości

Filtr na frazę i jej części składowe

bator

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ostanio jedna z fraz którą pozycjonuje wpadła pradopodobnie w filtr.

Składa sie ona z dwóch wyrazów "X Y".

Moje pytanie jest następujące: czy linki o tej frazie będą nadal wzmacniać

frazy "X" i "Y" brane z osobna, nic nie zmienia, osłabią frazy "X", "Y".

Tak na marginesie, czy to mozliwe żeby wpaść w filtr za pozycjonowanie

frazy przy pomocy linka w podpisie na forach, pisząc średnio 6-8 postów dziennie?

W tym przypadku nie chodzi mi o stronę KS Batory (mam jeszcze trzy inne), ani o podpis na forum PiO,

jestem też zarejestrowany na paru innych forach o tematyce w której mam trochę więcej do zaoferowania :), bo w tej jestem jeszcze zielony. Tam promuje inne serwisy. Frazę o której wspomniałem, używam tylko na jednym forum (tak jak pisałem max do 8 postów dziennie), przez pewien czas ładnie szła w góre, potem nagle znikła (sądze więc że wpadła w filtr).

Jeśli chodzi o przekierowanie do news.php to taka jest natura PHP-Fusion

Dokładnie, poczekaj 2 tygodnie i będziesz mógł zacząć panikować. Mi już strony nie raz wypadały na 2 tygodnie a potem wracały na stare pozycje.

Linki w stopce są bardzo słabe, nie wpadniesz od nich w filtra, chyba, że forum ma bardzo mocne podstrony, linkujesz tylko na jeden anchor i masz dużego pecha ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności