Skocz do zawartości

Jaki jest cel moderowania wpisów do precli?

agnieszka

Rekomendowane odpowiedzi

i takim sposobem niszczysz swoje miejsce pracy jeśli zajmujesz się pozycjonowaniem - bo nie dajesz nic warościowego a chcesz być wysoko w serpach.

dobry automatycznie wygenerowany content w automatycznie wygenerowanych szablonach z automatycznie wygenerowanymi komentarzami automatycznie wygenerowanych userów to jest wartość :D gdzie tu niszczenie miejsca pracy? to rozwój.

• 2 tygodnie później...

mmarek ma na myśli napisanie jednego uniktowego arta i dodanie go do precli w czasie załóżmy jednego-dwóch dni tak żeby nikt tego nie odkrył w wynikach Google.

mmarek genialne ! niezły z Ciebie hakier Google. Gratulejszons !

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

mmarek ma na myśli napisanie jednego uniktowego arta i dodanie go do precli w czasie załóżmy jednego-dwóch dni tak żeby nikt tego nie odkrył w wynikach Google.
Technorati albo blogsearch zindeksują wpis w dobrym blogu/preclu w ciągu kilka minut/godzin.

Edit:

Np. wczoraj po południu, nowe arty pisane i dodane do precłow i teraz technorati pokazuje mi 5 nowe BL.

Tak przy okazji chciałbym zapytać osób, które wklejają kopie do precli nie mając uprawnień do publikowania, po jaką cholerę marnujecie swój czas i innych. Tak samo jak ktoś zmieni pierwszy, czy drugi wyraz w akapicie zmiesza akapity i już myśli, że ma unikalny content, to już lepszy jest z generatora.

Ja mam precla tematycznego, bo zależy mi na tematycznym zapleczu. Gdyby nie był moderowany, miałbym przykładowo takie śmieci... A tak nie mam wpisów a za to mam je tematyczne. :(

Ło jesssu... no i ciągle nie wiem, czy to co robię, ma sens, to znaczy - czy fakt, że do każdego precla piszę oddzielny art przyniesie mi efekt. Ale raczej chyba argumenty zwolenników tego, by wpisy były unikalne, docierają do mnie bardziej, niż tych, którzy kopiują i wklejają na maksa, bo w innym poście dziś piszę o mojej konkurencji, która wkleja na maksa i spada w google z każdym tygodniem.

Ale co do pytań Agnieszki - przyznam, że niechętnie dodaję do tych precli, które nie od razu pokazują tekst. Niech będą moderowane - za tym jestem bardzo. Ale najchętniej dodaję teksty do precli moderowanych, gdzie tekst pojawia się od razu, a potem właściciel ewentualnie usuwa. Za to precle, które po 14 dniach jeszcze nie uznały mojego unikalnego tekstu odrzucam raz na zawsze. Nie wiem przecież, czy właściciel zrobił sobie urlop, czy też nie miał czasu zajrzeć do zgłoszonych tekstów przez dwa tygodnie. A ja należę do tych ludzi, co lubią obserwować efekt swojej pracy. Więc jak ktoś nie akceptuje tekstu przez 2 tyg.wychodzę z założenia, że są inne precle.

Krótko podsumowując: moderacja wpisów w precelkach ma sens o tyle, że pozwala odsiewać wpisy takich o to Mastachów SEO.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności