Skocz do zawartości

brak kontroli nad moim wpisem

Studio Wea

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry,

ostatnio zalogowalem sie do serwisu webwweb chcac dodac dwa ogloszenia - jedno dotyczace strony z przeprowadzkami (url www.przeprowadzkiwlublinie.com) a drugi dotyczacy sukien slubnych (url www.studiowea.com). I tak udalo mi sie dodac wpis o przeprowadzkach, moge przyporzadkowac go odpowiedniej kategorii, moge sobie wydawac na niego punkty i wogole robic z nim to na co serwis mi pozwala. Drugi tytul jednak zostal dodany do serwisu lecz ja nie mam nad nim kontroli. Nawet z panelu "twoje wpisy" nie udaje mi sie nic na nim robic - jest zaznaczone ze mam tylko jeden wpis (ten o przeprowadzkach) a jak chce dodac nowy o sukniach slubnych - jest zaznaczone ze juz dodany zostal taki wpis.

jak moge zyskac kontrole nad tym wpisem, zebym mog dodac do niego logo, czy tez przypisac go do odpowiedniej kategorii?

Dziekuje za pomoc, Piotr (studiowea@studiowea.com)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności