Skocz do zawartości

Katalog Stron na nowym skrypcie ? Czy warto jeszcze ?

moto-strefa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Długo zastanawiałem się czy w dobrym dziale poruszam temat oraz w ogóle czy jest jeszcze sens jego poruszania. Dlatego postanowiłem poprosić Was o zdanie.

A więc przechodząc do sedna sprawy zastanawiałem się nad stworzeniem skryptu katalogu stron całkowicie na nowym silniku nie wzorując się ani na qlweb ani na cncat ani na żadnym innym.

Jednak tu budzi się moja wątpliwość czy oby nie za późno na tworzenie tego typu skryptu, który jest już praktycznie bardzo oklepany ? Wiele teraz się dzieję wobec plagi qlwebów w polskim internecie oraz praktycznie coraz to mniejszej roli w pozycjonowaniu tych niemoderowanych katalogów. Tutaj rodzą się moje wątpliwości.

Wiem również, że nie da się oprzeć żadnemu robotowi, prędzej czy później algorytm dodawania wpisów zostanie opracowany przez wydawców dodawarek. Pozostaje mi nie tracić nadziei i myśleć nad coraz lepszym zabezpieczaniem.

Dlatego zwracam się do Was o pomoc oraz prośbę na wszelkie wasze sugestie, uwagi.

Z góry dziękuje.

Witam,

Moim zdaniem warto.

Ale:

- skrypt musi być płatny (automatyczne wykluczenie pokemonków i jednodniowych zapaleńców)

- skrypt musi mieć niektóre, podstawowe funkcje CMS-a (jakie na pewno wiesz)

- skrypt musi mieć oryginalną, dopracowaną i ładną szatę graficzną (kilka wersji)

- skrypt musi uniemożliwiać dodanie bez moderowania

- skrypt musi być przyjazny dla wyszukiwarek i szukających.

Jak coś takiego napiszesz, daj znać.

Prawdopodobnie kupię :)

Pozdrawiam,

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

- skrypt musi być płatny (automatyczne wykluczenie pokemonków i jednodniowych zapaleńców)

- skrypt musi mieć niektóre, podstawowe funkcje CMS-a (jakie na pewno wiesz)

- skrypt musi mieć oryginalną, dopracowaną i ładną szatę graficzną (kilka wersji)

- skrypt musi uniemożliwiać dodanie bez moderowania

- skrypt musi być przyjazny dla wyszukiwarek i szukających.

- ja proponuje dwie wersje darmową i płatną

- standardowa szata graficzna nie musi byc ladna, ale budowa templatsow powinna pozwalac na latwa i szybka modyfikacje

- co do dodawania bez moderacji to MUSI byc taka opcja:)

Z reszta sie zgadzam ;)

A więc przechodząc do sedna sprawy zastanawiałem się nad stworzeniem skryptu katalogu stron całkowicie na nowym silniku nie wzorując się ani na qlweb ani na cncat ani na żadnym innym.

Hmm to bardzo ciekawe .. co za funkcję będzie miał .. jak katalog będzie bez wzorców :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności