Skocz do zawartości

duża ilość wpisów na dzień

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

no więc mam takie pytanie, chciałbym w bardzo szybkim tempie zaindeksować jak największą ilość podstron, i chodzi mi o to czy jeżeli bym dziennie dodawał do 100 katalogów, oczywiście na każdy katalog inny anchor, i chodzi mi o to czy mogę za takie coś dostać filtr od google?

kolejne pytanie to takie:

mam jeden serwis ma on zaindeksowane ponad 200 podstron od 4 miesięcy i umieściłem na nim swój link ponad 2 miesiące temu, i moje pytanie dotyczy tego, dlaczego w link popularity niezostał on zliczony. Oczywiście strona na której umieściłem ten link jest bardzo często odwiedzana.

Adderem dodawałem do 50 dziennie i niestety dość szybko dostałem filtra...

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności