Skocz do zawartości

Siła w katalogu ?

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam serwis o nazwie www.x.pl, utworzyłem katalog o nazwie www.x.pl/katalog. Katalog ma title podobne do serwisu głównego i ma np. 100 tys wpisów. Czy dzięki katalogu, głowny serwis dostanie jakąś moc w google ?. Chodzi mi tutaj o podstrony i nie tylko. Czekam na odpowiedzi mam nadzieje że będzie interesująco

linkowanie podstron umacnia stronę główną, a tym że będziesz miał dużo podstron to możesz trochę swoją pozycje podnieść. Najlepiej umieść go na subdomenie albo nowej domenie z innym IP i tam wrzuć katalog, a z niego linkuj do strony www.x.pl, lepiej na tym wyjdziesz.

Edit: A jeszcze lepiej gdybyś postawił nowy katalog moderowany.

Zainstaluj jakiś system wymiany linków, punktów nigdy za wiele.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zainstaluj jakiś system wymiany linków, punktów nigdy za wiele.

Tylko wartosc punktow jest niewielka, tak samo jak systemow do ktorych naleza...

Szczerze powiem, że nigdy bym sie nie odważył używac systemów do pozycjonowania stron klientow - ryzyko zbyt duze, a korzysci zbyt male

widze spore doświadczenie koledzy mają...chyba przykre doświadczenia związane ze złym wyborem systemu...mnóstwo osób jakoś korzysta i czuje korzyści...

utworzyłem katalog o nazwie www.x.pl/katalog

Na stronie firmowej postawiłeś katalog? I nie boisz się bana? Jest to tzw. sztuczne powiększanie site'u. Jeden donosik i leżysz.

Ta... katalog != spam.

Dziwnie się przyjęło. Jak ktoś mówi katalog, to od razu mamy na myśli syfiaste qlweby.

Co jest złego w tym jeśli pod serwis podepniemy zadbany tematyczny katalog?

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Taki z 100k wpisów - to sporo warto :( - i nic złego w tym.

PS: Ryzyko - G mi zbanował jeden mocne moderowany katalog bez żadnego spam-u - i tylko 200+ wpisów (domena ma site 20k+).

Zbanował tylko /katalog/ a nie całej domeny - ale i tak nie wiem dlaczego.

Ale u klienta - bez eksperymentów!!!

utworzyłem katalog o nazwie www.x.pl/katalog

Na stronie firmowej postawiłeś katalog? I nie boisz się bana? Jest to tzw. sztuczne powiększanie site'u. Jeden donosik i leżysz.

Ta... katalog != spam.

Dziwnie się przyjęło. Jak ktoś mówi katalog, to od razu mamy na myśli syfiaste qlweby.

Czytasz, czy tylko patrzysz na literki? Gdzie napisałem, że to jest qlweb albo spam?

Jeszcze raz przeczytaj, tylko powoli: sztuczne powiększanie site'u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności