Skocz do zawartości

[TradeDoubler] Wątpliwości odnośnie prowizji

BukMarek

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Ja kiedyś dla testu zdjołem na jednej ze stron z dużym ruchem AdSense na którym zarabiałem średnio 5$ dziennie i wstawiłem tematycznie powiązane reklamy TD. Po miesiącu zaglądam na konto i moim oczom ukazała się sumka nieprzekraczająca 20zł. Odradzam ten PP.

ewedkarz - zajrzyj tutaj. NA dole beda wszystkie programy w TD. Wez pod uwage, ze w pracuj.pl dlugo czeka sie na weryfikacje strony i nie akceptuja wszystkich stron...

Brad - masz racje, w td ciezko jest cos wyciagnac bez stosowania chwytów marketingowych, takich jak np. stosuje sie przy pracuj.pl - mozna wstawiac linki, mozna samemu tworzyc tresc tych linków, i tak np. wpisujesz: "praca w domu za 3.000 miesiecznie", kolor czcionki: red i juz efektywnosc wzrasta o 300% :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności