Skocz do zawartości

Spam report - czy dziala?

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie wyslalem zawiadomienie o spamie.

Raczej wszystko w celach testowych aby zobaczyc jak to dziala i czy wogole to dziala. Moimz daniem jest to moderacja reczna ale byc moze sie myle.

Strona na 1 miejscu na około 2,420,000 wynikow - ukryty tekst

Zobaczymy co google na to.

Używaj Cuilla i Hakii

Wlasnie wyslalem zawiadomienie o spamie.

Raczej wszystko w celach testowych aby zobaczyc jak to dziala i czy wogole to dziala. Moimz daniem jest to moderacja reczna ale byc moze sie myle.

Strona na 1 miejscu na około 2,420,000 wynikow - ukryty tekst

Zobaczymy co google na to.

Rozumiem że w celach testowych zgłosiłeś swoją stronę?

Raczej to olewają - od miesiąca zgłaszam strony Beera i Killa i żadnej reakcji ;)

[edyta] dam buźkę nim mnie zlinczujecie.

no to teraz kuźwa wiem gdzie pojechać po "rekompensate" za te dwie zbanowane domeny ;)

i żadna buźka nie pomoże :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

skoro ukryty tekst jest malo znaczacy to dlaczego w spam reporcie akurat taka forme spamu przewidziano?

Używaj Cuilla i Hakii

w sumie to ma sens

ktos zglasza spam

jezeli nie jest to recznie moderowane to z pewnoscia boty musza sie temu blizej przyjrzec czyli poobserwowac ten niby spam stad tez moze sie brac lepsze indeksowanie strony

ale wedlug Gógiela nie to mialoby byc sensen spam reportu

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności