Skocz do zawartości

Spam report - czy dziala?

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Ja napisałem podobny temat, nie mogę go teraz znaleźć. W każdym bądź razie mój spam report zadziałał(kto pamięta, wie o co chodzi) chyba wczoraj po ok. miesiącu. Zniknął alias. W jego miejsce wskoczyła prawdziwa domena. Czyli ta sama strona na dal jest na pierwszym miejscu.

o mnie sie nie bojcie, zglaszana strona nie nalezy do nikogo z forum

:]

a z tym spam reportem to ot taka zwykla ciekawosc czy to dziala czy tez nie, czy tez sluzy to tylko odstraszaniu ludzi i dzieci neo

:]

Używaj Cuilla i Hakii

a z tym spam reportem to ot taka zwykla ciekawosc czy to dziala czy tez nie, czy tez sluzy to tylko odstraszaniu ludzi i dzieci neo

chyba tylko do odstraszania skoro ja im zgłosiłem spam report z wszystkim na tacy, a oni to olali to jedynie do odstraszania jest dobry i od czasu do czasu dadzą bana żeby nie było że nic nierobią

spam report spamem, IMO działa ale wtedy kiedy masa raportów na jakas stronke przekroczy graniczna wartość... pojedynczy spam report chyba nie działa. No chyba ze podasz tutaj stronkę a chłopaki z G. mają dobry humor to Ci zbanuja ;P

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności