Skocz do zawartości

AdOcean

sonircholtoj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy ma ktoś może więcej informacji na temat systemu adserwerowego AdOcean. Jego opis na stronie adocean.pl jest nie tyle enigmatyczny, co pisany chyba pod kątem copywritingu i efektu.

Jakie są stawki za kliki?

Jakie mają powierzchnie do wyświetlania reklam?

A przy okazji, czy jest to opłacalne dla wydawców?

Dziękuję

Witam,

czy ma ktoś może więcej informacji na temat systemu adserwerowego AdOcean. Jego opis na stronie adocean.pl jest nie tyle enigmatyczny, co pisany chyba pod kątem copywritingu i efektu.

Jakie są stawki za kliki?

Jakie mają powierzchnie do wyświetlania reklam?

A przy okazji, czy jest to opłacalne dla wydawców?

Dziękuję

O ile mi wiadomo Adocean to tylko pośrednik i system dzięki któremu możemy sprawnie wyświetlać reklamy na naszej stronie.

Mianowicie, oni nie płacą za kliknięcia i dzierżawę miejsc, a jedynie dają oskryptowanie, które pozwala zliczać emisje reklam, włączać reklamy w poszzcególnych godzinach itd.

Ktoś kupuje reklamę przez agencje bądź bezpośrednio od ciebie na twojej stronie a adocean po prostu ją uruchamia, kontroluje i sporządza statystyki.

Jest już późno więc cięzko mi się pisze, ale mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi.

Uroda, makijaż, wizaż - strona o pielęgnacji urody dla kobiet

Kobiece strony- Katalog kobiecych stron

• 2 lata później...
  • 6 miesięcy temu...
Ale przeciez wyswietlaja tez reklamy google... (?)

fajny adserwer ma to do siebie że powinien być intuicyjny, nie zamulać strony oraz dawać właśnie możliwość wpięcia w jedną strefę czy to reklam własnych czy też pochodzących z Adsensa, czy innych sieci reklamowych - polecam https://www.adadio.pl - mimo że darmowy, to daje rady! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności