Skocz do zawartości

Czy ktos sie juz spotkal z czyms takim?

Olo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

To moj pierwsy post. Prosze wiec o wyrozumialosc :P

Mam Pytanie:

Kilka miesiecy temu zaczelem pozycjonowac klikanascie site. Dostalem bana na wszystkie ;) Zasluzenie dodam.

Po jakims kwartale i ostrej nauczce postanowilem znowu podjac rekawice i ruszyc do boju ale juz z nalezna pokora do G.

No i tutaj przykra niespodzianka :) Moje strony ( a musze nadmienic, ze linkuje je z tych samych farm co wczesniej, nowe site tez stoja na poprzednich IP) Co zaindexuje powiedzmy 1,5k to sapada i tak juz okolo kilku tygodni. Z poczatku myslalem, ze to zwykly google dance ale to juz trwa troche zadlugo :P

Spotkal sie ktos juz z czym takim?

Moze to jakis filtr? Spalilem farmy wczesniejszym banem do tych IP?

mi też site pokazuje raz 80K a raz 60 i tak non stop ;) I czemu linkujesz z farm?? Lepiej dodawaj do katalogów itp

Dzieki za odpowiesz.

Tylko Wiesz strasznie to dlugo trwa i jest caly czas cykliczne dla wszystkich domen. Dochodzi do srednio 1k-1,5k i na kolejnym DC jest 300 i koniec.

tak jak juz wczesniej pisalem tez myslalem, ze to zwykly dance G. 2-3 tygonie jednak stoje na tych samych wynikach i nie wiec co robic? czekac, czy faktycznie dodawac do katalogow ( ale jak sie ma juz jakies zaplecze to czlowiek chcialby isc troche na latwizne :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności