Skocz do zawartości

15 milionów

graff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

cena jaka mnie sie udalo wynegocjowac to 7000 zl (a i tak nie doszlo do transakcji)

:/

Używaj Cuilla i Hakii

A niektorzy nie potrzebuja zadnych serwisow spolecznosciowych sprzedawac...wystarczy, ze wrzuca pare domenek i juz chca 100 milionow!!!

Sami zobaczcie https://allegro.pl/item243486500_wwwow_ja_z...tak_tanio_.html

Sam nie wiem, kto wpoil ten biznesowy kunszt wystawiajacemu te domeny na aukcji, ale musze przyznac, ze napis "WWWOW! JA ZWARIOWAŁEM!!! TAKIE DOMENY TAK TANIO!! " jest niezwykle sugestywny

A nuz gosciu zejdzie z cena za ten PRZEPIEKNY zestaw domen do zaledwie 20 milionow i przebije kolege od Nasza-klasa.pl

Jezeli jest cos wartosciowe = duzy trafik to nawet troche reklamy spowoduje duze zainteresowanie przyszlych klientow

U mnie rowniez sie znalazl chetny a nigdzie nie wysylalem ogloszen itp. itd.

Używaj Cuilla i Hakii

A niektorzy nie potrzebuja zadnych serwisow spolecznosciowych sprzedawac...wystarczy, ze wrzuca pare domenek i juz chca 100 milionow!!!

Sami zobaczcie https://allegro.pl/item243486500_wwwow_ja_z...tak_tanio_.html

Sam nie wiem, kto wpoil ten biznesowy kunszt wystawiajacemu te domeny na aukcji, ale musze przyznac, ze napis "WWWOW! JA ZWARIOWAŁEM!!! TAKIE DOMENY TAK TANIO!! " jest niezwykle sugestywny

A nuz gosciu zejdzie z cena za ten PRZEPIEKNY zestaw domen do zaledwie 20 milionow i przebije kolege od Nasza-klasa.pl

nie wiesz po co to jest? nie po to aby ktos kupil za te 100 milionow te wszystkie domeny tylko to jest dobra reklama swojej oferty. bo kazdy przyjdzie zobaczyc kto sprzedaje cos za 100 milionow i a nuz spodoba mi sie domena agencja-reklamowa.com to sie zglosze i kupie ja oddzielnie.

troche pomyslunku ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności