Skocz do zawartości

Blokada edycji postów

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Wyłączenie edycji postów to moim zdaniem nietrafiony pomysł, bo nie rozumiem w czym edycja postów przeszkadza ;) beeee

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

nie rozumiem w czym edycja postów przeszkadza :) beeee

To ja Ci wytłumaczę bo widziałem to już setki razy (Szook był w tym dobry kiedyś):

- wchodzisz na forum

- robisz wiochę

- kasujesz swoją wiochę

- wychodzi, że nic nie zrobiłeś.

;):)

10 minut to trochę mało, chociaż z 30 minut :crazy:

Najlepiej jakby w dziale "Ogłoszenia i Zlecenia" były 2-3 dni na edycję, bo jak ktoś się rozmyśli i będzie chciał coś zmienić w ogłoszeniu ... to będzie musiał napisać nowego posta, który pewnie powędruje do kosza

• 3 tygodnie później...

Hm Kuba w sumie powinna byc edycja non stop. Ktoś coś napisał i chce to zmienić to chyba jego wola.

Szczeg. gdy np. pisał posty i nie było takiego ogranicznika a teraz taki ogranicznik jest. Uwazam że podstawowym elementem na forum jest wlasnie mozliwosc edytowania postów to tak jakby google zmienilo że zamiast link gdzie title to H1 :D.

Ja jestem za edytowaniem postów bo :P odebrano mi możliwośc ingerowania we własna treść :B)

Normanos :D robil czy nie robil. Post je moj ;) to albo kasowac wszystkie albo dawac mozliwosc edytowania. Bo troche mi sie przestaje podobac podejscie :) PIO do tresci ktora tworza uzytkownicy. Coraz czesciej mam odczucie przywlaszania tresci :) a na to, to ja sie nigdy nie godziłem.

Zgadzam się z Wami, czasami napisze się posta, a po kilku minutach dojdziemy do wniosku że zapomnieliśmy coś do pisać i będzie lipa bo nie będzie już można edytować posta. W końcu nikt nie jest doskonały i każdy może o czymś zapomnieć. A jestem pewien że z czasem większość osób będzie pisała post pod postem gdy o czymś zapomni.

Ja tu widzę dwa prościutkie rozwiązania:

1) Pisanie mniejszej ilości postów, za to uważnie i z sensem :)

2) Płatność sms'em za edycję posta ;) (pakiet 20 edycji za 9,99zł itp. - sądząc po wypowiedziach to sms'ów byłaby rzeka :))

Można iść dalej i wprowadzić płatną edycję postów dowolnego użytkownika :)

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

a ja nie uwazam bym musial sie o to prosic. Bo dlaczego mam sie prosic o mozliwosc edycji i za to placic. Takim sposobem PIO Zejdzie na dno. No ale skoro PIO chce przywlaszczac sobie trescni nie swojego autorstwa i mowic kiedy i co mam edytowac to lekka paranoja :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności