Skocz do zawartości

Idealny system wymiany linków

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Jak powinien liczyć punkty idealny system ?

Stała ilość punktów np. 500 za domenę + punkty za ilość podstron, ale im więcej podstron tym mniej punktów za podstronę.

I dobry system według mnie powinien przydzielać linki tylko dla stron o podobnej tematyce jak moja strona.

Mój system [link w stopce] nie ma punktów, sam określasz na jakich stronach chcesz mieć linki, proponujesz wymianę a właściciel strony na której chcesz mieć link może uznać, że to mu się opłaca i akceptuje lub nie. Myślę, że to jest najsprawiedliwsze rozwiązanie, ponieważ każdy otrzymuje to na co sam się godzi.

jak ktos podal nie ma idealu i kazdy system daje ci cos wg ciebie albo nie

ta dyskusja mija sie z celem gdyz kazdy ma inny punkt widzenia, a tak naprawde albo odpowiada nam dany system albo nie - jest taki wybór ze mozna wybierac jak w markecie wiec mozna dostosowac sie do swoich wymagan - mozna wybrac system ktory daje nam tyle ile nam sie wydaje ze powinien dawac :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności