Skocz do zawartości

Sprawdż pozycje i analizuj konkurencje

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A zobacz sobie że przy przeglądaniu 100 wyników przy np. seo4.net pojawia się drugi wynik dla seo4.net/pozycjonowanie/ , zaś przy wyszukiwaniu dla 10 wyników nie ma tego drugiego wyniku i stąd biorą się różnice!

A jaki problem w systemowym ominięciu tego? Zresztą w wersji ie każda strona występuje tylko raz (ponadto pobiera się szybciej z powodu zminimalizowanych rozmiarów...)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

• 4 tygodnie później...
Wiesz co stary, takie bajery jak alexa rank czy site to widze na u góry w seoquake. Ale prosta i porządna sprawdzara pozycji (konkurecja dla Free Google Monitor) + wp, onet - popieram!

AD. Analizator konkurecji - osobiście nie poskąpiłbym grosza na sprawdzarę linków u siebie na kompie - czyli jakiej są mocy, z jakimi anchorami, ile side-wide, jaki pr etc. - czyli gruntowy anal BL.

A mam pytanie czy zależy CI na wersji okienkowej pod winde, czy np. wersja online, gdzie nie musisz np. codziennie klikać w odśwież dane ?

Profesjonalne narzędzie dla pozycjonerów SEO TOOLS online

https://twojapozycja.pl

• 2 tygodnie później...

Musze z przykrością zakomunikować, że straciłem kod źródłowy głównego modułu programu co oznacza, że Seo Analizator w formie jaką przygotowywałem nigdy nie ujrzy światła dziennego. Odzyskałem natomiast moduł odpowiedzialny za analizowanie konkretnej strony i tylko ten "fragment" programu będzie rozwijany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności