Skocz do zawartości

Infoparty.pl v3

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj wypuscilem 3cia wersje mojego portalu ;-) oceniajcie jak sie wam podoba ;-)

jest ona w 99% ukonczona ( moga maluskie bledy wystepowac i musze oczyscic kod ) ale ocencie czy jest dobre rozmieszczenie grafiki, jak sie to czyta itp itd ;-)

https://infoparty.pl

Raz - nie podobają mi się marginesy (odległość treści od brzegów strony - wszystko zbyt mocno przyklejone do boków)

Dwa - elementy klikalne ( nawigacja "imprezy", "tracklisty", "lyrics" itd. ) wyróżniłbym bardziej ( pomysł z tłem pod nimi jest okej, ale tła owego prawie nie widać i wszystko się zlewa jakoś tak nieciekawie - mogłoby troszkę bardziej przykuwać uwagę żeby odróżnić te linki od treści :) )

Trzy - w Safari - w górnej części strony - nie widać tła "bg.png"

Cztery - podświetlane zakładki (ładujące poniżej linki do poszczególnych działów) mogłyby nie gasnąć po zejściu kursorem na linki

Pięć - w FF jest z tym javascriptem zakładkowym jakiś "babol" ;), w pierwszej zakładce jeśli najedziesz myszą na "imprezy" lub "patronat" jeszcze jest ok, najechanie na "archiwum" i "forum" powoduje już przełączenie zakładki na "DJ's"

Sześć - jeszcze raz o nawigacji - lewy dolny róg obrazka pod nawigacją ("menu_bg.png") jest jakiś taki niezbyt - to zamierzone??

Siedem - sypie się javascript do plików png:

----

"window.attachEvent is not a function

[break on this error] window.attachEvent("onload", correctPNG);"

----

A ogólnie ciekawa stronka - bardzo fajny dział biografii :-)))

powodzenia

pozdr.

nez

The battle that you fight cannot be won.

eSee webdesign - projektowanie stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności