Skocz do zawartości

"Podpinanie" innych chętnych do programu AdSense

Zamir

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam strone internetową która się rozwija. Kolega z akademika tez od niedawna ma strone i chciał by mieć też reklamy tak jak ja. Od tym programie duzo czytałem. Wyczytałem między innymi:

# Google AdSense - Kiedy wydawca, który zarejestrował się w programie Google AdSense z Twojego programu partnerskiego zarobi kwotę w wysokości US$ 5,00 w ciągu 180 dni od dnia rejestracji, otrzymasz kwotę w wysokości US$ 5,00. Gdy ten sam wydawca zarobi kwotę w wysokości US$ 100,00 w ciągu 180 dni od dnia rejestracji, otrzymasz kwotę w wysokości US$ 250,00. Jeśli w dowolnym okresie 180 dni polecisz 25 wydawców, z których każdy zarobi kwotę powyżej US$ 100,00, otrzymasz premię w wysokości US$ 2 000,00.

Więc on się zgodził, żebym go pod siebie "podpiął". On nic nie traci, a ja mam troche zystku za zareklamowanie Google AdSense innym.

Tylko jak to zrobić żeby kolega był podemnie podpięty? Bo nie mam pojęcia. Prosze o odpowiedz. Z góry bardzo dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności