Skocz do zawartości

Indeksacja podstrony

uve

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od ponad miesiąca czekam aż podstrona mojego serwisu A zostanie zindeksowana, dodałem 2-3

linki ale niestety żadnych efektów.

Tymczasem zauważyłem że po 3 dniach strona B została zindeksowana bez problemu,

praktycznie jeszcze nie linkowana... tylko zgłaszana do Google.

Jak sobie poradzić z zindeksowaniem tej podstrony ?

Pozdr.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Witam

Od ponad miesiąca czekam aż podstrona mojego serwisu A zostanie zindeksowana, dodałem 2-3

linki ale niestety żadnych efektów.

Tymczasem zauważyłem że po 3 dniach strona B została zindeksowana bez problemu,

praktycznie jeszcze nie linkowana... tylko zgłaszana do Google.

Jak sobie poradzić z zindeksowaniem tej podstrony ?

Pozdr.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

zdecydowanie trzeba dodać do kilkunastu wartościowych katalogów, - a najlepiej dodaj adresy podstron tutaj na forum np w podpisie - efekt gwarantowany

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrawiam

sytysyty

www.jetservice.pl czartery samolotów dla vip

u mnie jest podobnie przemekbialek.plzostala zlapana ostatnio 23 wrzesnia (chociaz dziwi mnie to bo mialem wynik z 29 wrzesnia z inna szata graficzna w kopii strony i ponownie wrucilo na ta kopie z poprzednia wersja) inne podstrony zostaly po tej dacie zindeksowane a strona glowna stoi w miejscu

często jest tak że strona główna i podstrona mają wspólną górę, któryś z boków, stopkę. Różnią się często środkiem - inny content. Główny powód niezindeksowania podstrony jest zbyt mała różnica pomiędzy stronami, nie wspomnę o częstym kopiowaniu title na każde podstrony.

Jeżeli chcesz by podstrona była zindeksowana - dodaj więcej treści na podstronie innej niż jest na glównej, tyle wystarczy. Unikać należy sytuacji gdy boczne górne menu headery i stopki mają wiecej znaków niż treść w części centralnej strony.

u mnie jest podobnie przemekbialek.plzostala zlapana ostatnio 23 wrzesnia (chociaz dziwi mnie to bo mialem wynik z 29 wrzesnia z inna szata graficzna w kopii strony i ponownie wrucilo na ta kopie z poprzednia wersja) inne podstrony zostaly po tej dacie zindeksowane a strona glowna stoi w miejscu

przemku zanim zapytasz poczytaj trochę forum , potem znajdź wszystkie podstawowe błędy jakie zrobiłeś na swojej stronie. Tworzenie tak stron to właśnie efekt teorii "link is a king"

• 2 tygodnie później...

Ja mam oddzielne pytanie. Moja strona już została dodana do wielu katalogów lecz dalej w indeksie google jej nie ma. Dodałem linki także na mojej innej stronie, więc przez okres ponad półtoratygodnia już powinna być. Oto link:

https://www.grzybymarynowane.ovh.org/ . Fraza nie jest trudna więc nie wiem czy to może jakiś filtr od samego początku?

...więc przez okres ponad półtoratygodnia już powinna być...
- coś Ty taki niecierpliwy? Poczekaj z miesiąc. Widzę, że Twoja strona już jest w google. Poczekaj jeszcze ze dwa miesiące i zobaczysz, że będzie ładnie indeksowało podstrony.

jeden dobry [DOBRY!] link i podstrona bylaby zaindeksowana. jak macie linki z katalogow, musicie czekac az podstrona z wpisem bedzie zaindeksowana, dopiero pozniej bot przejdzie na wasza. jak wam zalezy na czasie to dzial ogloszen, kupcie ze dwa linki z dobrze podlinkowanej strony i po sprawie. jak chce miec zaindeksowana nowa podstrone i wrzuce link np na angielski to czekam max 24 godziny na zaindeksowanie.....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności