Skocz do zawartości

Nagly spadek ilosc zaindeksowanych podstron

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

to na 100% filtr usuń stronę i rób od nowa na nowej domenie bo ta dostanie bana. Wywnioskowałem to z nazwy domeny oraz podanych przez Ciebie informacji, powodzenia.

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

to na 100% filtr usuń stronę i rób od nowa na nowej domenie bo ta dostanie bana. Wywnioskowałem to z nazwy domeny oraz podanych przez Ciebie informacji, powodzenia.

jak rozumiem cała wypowiedź to tylko sarkazm...

wracając do pytania, to nie jest filtr, filtr nakłada się na słowa lub(i) frazy

co może być przyczyą? byc może inne DC

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A może sprzedajesz linki na allegro? ;) zrobiłem raz aukcje na allegro linków na próbę i ze 120k podstron zrobiło mi się nagle 40k po jakimś czasie powróciło do normy (a wystawiłem 3 rożne strony i każda dostała po d***e), może przypadek a może nie...

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Jeszcze wczoraj mialem zaindexowanych 4 tys podstron, dzisiaj jest ich 800, czy to winda DC

Może twój serwer nie działał wtedy kiedy google indeksowało na nowo twoje strony - sprawdzało czy istnieją?

Proponuje się zarejestrować w narzędziach google dla webmasterów - masz tam dostęp do statystyk indeksacji twojej strony - kiedy wystąpiły błędy itp.

dokladnie tak jak pisze bizon - mi podczas przenoszenia forum (nie dzialalo kilka godzin) wyindeksowalo ponad 5k podstron - teraz powoli sytuacja wraca do normy

druga ewentualnosc rozmawiamy o qlwebie - na jednym smietniku kilka kilo mi poszlo sie czesac, tylko tutaj juz nie wrocilo :)

Tworzysz nowe konto na:

https://www.google.com/accounts/NewAccount?...pl%2F&hl=pl

Po zalogowaniu wchodzisz na:

https://www.google.com/webmasters/tools/siteoverview?pli=1

I konfigurujesz swoją stronę - jedyne co musisz zrobić to wgrać plik o nazwie podanej przez google lub ustawić odpowiednie meta tagi - takie które poda tobie google ;]

Pierwsza metoda jest zdecydowanie mniej inwazyjna ;]

A skąd wziąłeś tą nazwę domeny, albo ja czegoś nie widzę? Kolejna sprawa, na podstawie jakich informacji? Tego, że domena jest nowa?

Jeśli możesz podaj więcej szczegółów Twojej teorii, ponieważ mam podobny przypadek, ale strona nie jest młoda, i nie jest to raczej wina serwera, ponieważ w narzędziach G. nie ma żadnych błędów. Miałem włączone "szybkie" indeksowanie, aktualnie przełączyłem na tryb normalny. Spadek, ok. 100 podstron, na tydzień.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności