Skocz do zawartości

Ciężka fraza ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

rowery to dosyć proste słowo na top3 !!! ale ruch z tego będzie w okolicach 1k na dzień, żadna to rewelacja lepiej zaatakować nazwy komponentów jako frazy główne a przyniesie to 10 razy tyle co same rowery :P

rower składa się z bardzo dużej ilości części :) do tego podział na kategorie dh, fr, cc , popularne złomy... :) plus nazwy firm produkujące części

należy też pamiętać że hasło rowery jest sezonowe!

ALE: strona zlecająca musi być świadoma tego czego chce

POZYCJONER: też powinien wiedzieć ze nie warto bawić się w jedno słowo :)

Tru

brak sygnatury

Dobry temat :P Też mam problem z porównywaniem trudności fraz, moim zdaniem to bardzo złożona sprawa, nie taka łatwa jak się wydaje niektórym z piszących w tych temacie.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

teraz czas na jeszcze lepszy temat : "kto za mnie wypozycjonuje" :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z wycenianiem to widzę że maja naet problemy bardziej doswiadczeni pozycjonerzy,policz ile Ci zajmie dodawanie do katalogów pisanie artów i wszystko co musisz zrobić aby strona była wysoo,potem zastanów się ile Ci to mniejwięcej zajmie policz cena za godzine*czas który mniejwięcej przy tym spędzisz lub ustal abonament i tyle.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Z wycenianiem to widzę że maja naet problemy bardziej doswiadczeni pozycjonerzy,policz ile Ci zajmie dodawanie do katalogów pisanie artów i wszystko co musisz zrobić aby strona była wysoo,potem zastanów się ile Ci to mniejwięcej zajmie policz cena za godzine*czas który mniejwięcej przy tym spędzisz lub ustal abonament i tyle.

to wszystko co piszesz robi się dopiero na końcu po obowiązkowej analizie konkurencji , przede wszystkim liczysz ile zajmie czasu (i kasy) stworzenie zaplecza , które pozwoli na zgromadzenie linków o "większej sile" od konkurencji.

Rozwalają mnie klienci, którzy słysząc iz dostaną wycene za kilka dni odpowiadają , :

konkurencja wysłała nam ofertę tego samego dnia

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

beerbant

a potem jak juz dostana wycene to "czemu tak drogo?"

i dlaczego chcecie weksel przy pozycjonowaniu za efekt :D

Obecny koszt miesięczny takiej frazy jest wysoki ale nie do przesady około 250-700 zł za top10.

Ale trzeba zdawać sobie sprawę, że urośnie do około 2000zł/miesiąć.

Zapytacie prorok jaki czy co ?.

Odpowiem nie :rolleyes: po prostu wiem, że kampanie adwordsowe na tą fraze kosztują 4000K i więcej. Sokoro tak, nie trzeba wielkiego wysiłku, żeby sobie policzyć, że za 2000 może znależć się wielu chetnych :D.

4k miesięcznie za kampanie na rowery?

wiek domeny nie gra tu co prawda dużą rolę,ale bardzo jeszcze zależy od prawidłowej optymalizacji budowy strony,nazwy doment e.t.c.Najlepiej podaj domenę,ale z kosztamit o raczej zapomnij że ktoś ci napiszę.

A co ma do tego nazwa domeny i dlaczego jej wiek, nie ma wg Ciebie Ciebie duzego znaczenia? :rolleyes:

A potem ludzie korzystają z rad takich "expertów"..ech

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

wiek domeny nie gra tu co prawda dużą rolę,ale bardzo jeszcze zależy od prawidłowej optymalizacji budowy strony,nazwy doment e.t.c.Najlepiej podaj domenę,ale z kosztamit o raczej zapomnij że ktoś ci napiszę.

Właśnie wiek domeny ma dużo większe znaczenie dla google, niż jej nazwa. Widzę ktoś tutaj nie czytał podstaw pozycjonowania :rolleyes:

Beerbant każdy ma swoje "metody" wyceniania,a badanie konkurencji to oddzielna rzecz, w przypadku abonemtnu liczy się ona raczej na czas ewentualnie na ilośc stworzonego zaplecza,ale nie piszemy tu o badaniu słów kluczowych ani o badaniu konkurencji a wycenianie jest proste cena*godziny:)

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Beerbant tu sie z Toba zgodze:)...moim zdaniem ludzie ktorzy z gory ustalaja cene to samobojcy...mozna sie niezle utopic dlatego zawsze mozna podac widelki ale zaznaczyc ze cena moze sie zmniejszyc badz zwiekszyc,chcoiaz zazwyczaj sie zwieksza:)heh

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności