Skocz do zawartości

Ciężka fraza ?

Rekomendowane odpowiedzi

Zębaty mam kilkadziesiąt fraz na EN i pare fraz na DE i na FR i nawet dwie hiszpańskie i aby było jasne , pozycjonując tylko systemami wymiany linków stałymi i rotacyjnymi jeżeli ktoś będzie jechał te same frazy w systemach PL a drugi w systemach zachodnich to pierwszy nigdy nie przeskoczy drugiego.

Trochę inaczej jest z pozycjonowaniem polskich fraz dla zachodnich serpów (pozycjonowanie pod polonusów).

Domyslam się , że masz na mysli linkowanie na piramidkę gdzie najniżej są linki z systemów PL a dalej w góre robi się zmiane języka i wali linkami na docelową witrynę EN :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na chłopski rozum wyniesie to około 500 zł miesiąc ale mocno cena okrojona bo same linki z 0.8k będą warte (+zaplecze).

Jaro mówi , że pozycjonowanie nie jest tanie bo ten kto umie pozycjonowac sam zarabia i dlatego tak wysokie ceny są.

Jakbyś był chętny to masz moje gg w avatarze ale nie gwarantuję, że wezmę to zlecenie.

Zresztą sprawdź czy opłaca Ci się wydać 500 zł za 1 miejsce "rowery". Jeśli zarobisz 10k a wydasz 0.5k to chyba się opłaca :D... policz, sprawdź, napisz ogloszenie na tym forum.

https://www.google.com/search?hl=en&q=m...G=Google+Search

Prosżę bardzo ciężka fraza zapraszamy z Polskimi systemami.

EdithG ma rację tylko prężycie muskuły i piszecie posty chyba pod liczniki. Lubię ich bo myślą.

Tak się składa że coś zdradzę dwa ogrody dalej obok mnie mieszka człowiek z pierwszej dziesiątki pod frazę pozycjonowanie.

Dzięki niemu trafiłem na to forum.

Facet się nie wypowiada tutaj bo twierdzi że banialuk nie będzie pisał.

Ponadto w odróżnieniu od wielu userów tego forum on siedzi i pracuje i nie ma wolnego czasu żeby pisać cokolwiek.

Wpadam do niego i przy Tyskim podpytuje już z rok co i jak.

I mamy niezła zabawę. Stąd nazywam się hehe. :( (koniec tajemnicy)

Łatwe frazy koledzy możecie pozycjonować zachodnimi systemami i to zależy jaki system ma ile stron z tej gelokalizacji bo jak ma mało to padniecie na kiszoną kapustę.

Reszty wam nie będę pisał i tak musicie nabić znowu z dziesięć postów.

Milczenie jest złotem.

<kiszone ogórki>

Dodatek- oczywiście będę sie chichrał hehe zgodnie z regulaminem i wolnością wypowiedzi.

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

Tak się składa że coś zdradzę dwa ogrody dalej obok mnie mieszka człowiek z pierwszej dziesiątki pod frazę pozycjonowanie.

Milczenie jest złotem.

jacie…………

ale Ci wszyscy normalnie zazdrościmy. Ile to tajemnej wiedzy musisz wynosić z takich spotkań. Zabierzesz nas? Opowiedz nam o nich. Proszę, prosze....hehe :(

acie…………

ale Ci wszyscy normalnie zazdrościmy. Ile to tajemnej wiedzy musisz wynosić z takich spotkań. Zabierzesz nas? Opowiedz nam o nich. Proszę, prosze....hehe

Adek, może zrobimy sobie spotkanko...

wpadnę do Ciebie na ciasteczka i herbatę... jutro bede na uczelni :rolleyes:

... ktoś chce się spotkać?

ja jestem w pierwszej 3 na inne, znacznie trudniejsze hasła niż pozycjonowanie :)

skończcie te przechwałki bo nie chce Was załamywać :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A zapłacisz odpowiednie pieniądze za to ? Może być za efekt, choć byłbyś pierwszym klientem, z jakim w ten sposób bym wpółpracował, potrzebne są tylko gwarancje bankowe Twojej wypłacalności. Z miła chęcią się tego podejmę!. Tylko pamiętaj, jednej frazy nie opłaca się pozycjonować, jak tu przeczytałem, więc wycena mała nie wyjdzie, jedna tylko uwaga, to ja określam czas dojścia do efektu finalnego i nikt mnie nie popędza.

Jako, że nie jestem wielkim zwolennikiem systemów, na domenę z umowy, nie pójdzie wiele linków z jakiegokolwiek systemu.

EdithG ma rację tylko prężycie muskuły i piszecie posty chyba pod liczniki. Lubię ich bo myślą.

Myślisz, że się prężę - test me.

Nie ukrywam, że od jakiegoś czasu czytam Twoje posty a "prężenie muskułów" to właśnie fraza jakiej mi brakowało, by określić poziom Twoich dyskusji.

Potwierdzają to słowa, które sam napisałeś, cytat poniżej

Rozbawiło to mnie i jak tych, którzy wypowiadali się pomiędzy Twoim a tym postem :D

Milczenie jest złotem.

Nieraz warto zastosować się do tego co się samemu pisze.

P.S.

Proponuję byś wziął Tyskie i przeszedł się przez te ogrody i spytał znajomego, czy wybrałeś odpowiednio trudną frazę i pozdrów Go odemnie, jak jest taki jak piszesz to pewnie na nie jedną frazę jesteśmy o dwa, trzy "ogródki od siebie".

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Hehe czuje się chyba trochę niedowartościowany, ma kompleksy, stąd jego takie dziwne posty, w których stara się wbić nas w poczucie winy, niższej wartości od kolegów z "zachodu". Hehe napisz coś jeszcze i zdradź nam co oznaczają te <warzywa> ? Testujesz TTP? :D

Aha. Pewnie życie traktujesz bardzo poważnie, ale ten post potraktuj z przymrużeniem oka. :)

Eksperyment Discover.pl

Milczenie jest złotem.

jacie…………

ale Ci wszyscy normalnie zazdrościmy. Ile to tajemnej wiedzy musisz wynosić z takich spotkań. Zabierzesz nas? Opowiedz nam o nich. Proszę, prosze....hehe :D

Jezeli uwaza to forum za wielkie go**o to po co wogole tu wchodzi?:)

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Był u Jeża w podpisie ciekawy link o optymizacji forum.

Otoż warto by stworzyć całe presety z listą osób do tej optymizacji.

Aktualnie testuje wynalazek Pana J., testowo dodaje i kasuje testowo różnych ... "pisarzy".

Bardzo oszczędza czas. Forum staje się bardzej niebieskie i przejżyste.

Panowie, szkoda czau na takie teksty.

Mówiłem że zaboli.

W innym poście.

Nie pokazaliście fraz i swoich wyników więc nie jest to dyskusja na fakty z hehe.

Prosżę mi pokazać te Wasze wspaniałe wyniki w Gelokalizacjach zachodnich.

Budujecie sobie PR albo wprowadzacie w błąd młodych użytkowników tego forum ciekaw jestem czemu? :P

Może jestem smutny może niedowartościowany. :( tak oczywiście i muszę być frustratem.

Bo nie walę pustej waty cukrowej na tym forum.

Dociekliwy czytelnik dojrzy jednak ,że w tych postach nic nie ma.Pustka i napinanie muskułów (cytat EdithG)

Ale nie klepie postów o tym jaki jestem wspaniały jakie to pozycjonowanie w zachodnim Google jest proste.

Może hehe jest do d...-py to co piszę trzyma sie kupy.

Proszę wypiszcie te frazy pokażcie jakimi Polskimi systemami to zrobiliście i ja wracam do kuchni i nie będe już wam przeszkadzał.

Oczywiście hehe z Wami nie wygra macie swoje cele tutaj ,lecz ostatnio obserwuje więcej ciekawych informacji u Wujka Wnyka na blogu niż tutaj w 150 postach.

Wygraliście :) rozpisujcie wątek dalej.:)

Miłego klepotania na klawiaturze :)

<pietruszka>

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności