Skocz do zawartości

Googlebot ostatnio uzyskał dostęp do Twojej strony głównej w dniu 2007-08-20"

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

Strona juz troche istenieje i ma bardzo duzo linkow, dodam ze kiedys przejalem ja(bylo na niej cos innego) i teraz postawielm swoj serwis i podliknowalem dosyc dobrze, ma sporo linkow do niej prowadzacych dlatego tym bardziej to jest dziwne. Jest taki rodzaj filtra ze googlebot nei wchodzi ?Mial ktos podonba sytuacje?

nie wydaje mi się, że to jest jakiś filtr, może pouciekały ci linki, nawet na zbanowane strony wchodzą roboty

Linki sa na 100 % i to naprawde duza ilosc, sprawdzalem roznymi narzedzianiami od domain popularity po narzedzie google dla webmasterów, jakies inne wyjasnienia ?? :)

Szczerze mówiąc. Zawiodłem się na tym narzędziu. (z tytułu wnioskuje że mówisz o narzędziu Google dla webmasterów).

Ostatnio linkowałem stronkę A . Została przez bota odwiedzona 4 razy (razy w celu indeksacji, potem robot łyknął 3 a potem jeszcze 5 podstron) a w tym narzędziu nadal pisało:robot nie odwiedził jeszcze twojej strony.

Lub też przypadki indeksacji katalogu B :)(bot jak szalony indeksował po kilkanaście podstron z dnia na dzień a tu patrze :ostatnia wizyta robota sprzed 2 tygodni mimo, że cały czas obserwowałem co się dzieje z indeksacją.

W celu sprawdzenia jak robot śmiga po twoich stronach polecam narzędzie Google Site.

Codziennie przed szkołą i przed snem sprawdzam co się dzieje z moim zapleczem.!!!

Osobiście jestem z tego prostego narzędzia zadowolony.

Pozdrawiam.

Mam tak samo. Strona byla tak mocno linkowana ze znajduje sie prawie na kazda fraze na ostatniej stronie w wynikach google.

Robot byl na stronie glownej ostatnio 1.5 miesiaca temu, natomiast na podstronach chodzi codziennie. Nie wiem czemu omija strone glowna.

Subdomena ktora tez jest w filtrze, mniej linkowana a odwiedziny ma co tydzien na stronie glownej mimo ze nic na niej nie zmieniam.

Robotow google nie blokuje, nic szczegolnego nie zmienialem, jak strona byla w filtrze to robot i tak w nia wchodzil.

Strona juz troche istenieje i ma bardzo duzo linkow, dodam ze kiedys przejalem ja(bylo na niej cos innego) i teraz postawielm swoj serwis i podliknowalem dosyc dobrze, ma sporo linkow do niej prowadzacych dlatego tym bardziej to jest dziwne. Jest taki rodzaj filtra ze googlebot nei wchodzi ?Mial ktos podonba sytuacje?

mam podobnie na jedne ze stron, ostatnie wejscie bota w maju..

natomiast jak otworze kopie ze strony z wynkami na jakas fraze to kopia jest "swieza" wiec bot wchodzi, zreszta jakie to ma znaczenie skoro w serpach i tak jest wysoko

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

W celu sprawdzenia jak robot śmiga po twoich stronach polecam narzędzie Google Site.

Codziennie przed szkołą i przed snem sprawdzam co się dzieje z moim zapleczem. :P

Osobiście jestem z tego prostego narzędzia zadowolony.

Możesz podać linka bo nie bardzo wiem o jakie narzędzie chodzi.

"We could change the world if god give us the source code."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności