Skocz do zawartości

Sens istnienia tego forum

Olo

Rekomendowane odpowiedzi

Po co?

bo można podejrzeć czyjeś zaplecze

i po**********ć :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
i po**********ć

pomysł :D

Co do Ciebie Beer to znalazłem dzięki Tobie stronkę z PR7 nofollow za free. W LinkVendorze daje dużego kopa. Jak ktoś chce sprzedawać linki to jest jak znalazł do lansowania PR.

Case study jak pozyskać więcej leadów

I złowić jelenia do systemu wymiany linków np do polecanego tutaj systemu www.linkizselera.pl

<selerek>

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

Co do Ciebie Beer to znalazłem dzięki Tobie stronkę z PR7 nofollow za free. W LinkVendorze daje dużego kopa. Jak ktoś chce sprzedawać linki to jest jak znalazł do lansowania PR.

no to masz teraz przekichane i zawalone PW z pytaniami co to za strona :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

On spamuje? To ja też mogę!!

www.linkizapunktytanio.pl

www.megadopalaczlinkowy.com

www.linksrom.pl

www.e-łeblynk.com

www.seomastero.org

www.zamykamy.pl

Wszędzie zapisujcie się z mojego nicka: tajemne_techniki_seo

Case study jak pozyskać więcej leadów

Czyli jednym slowem forum to SCIEMA

NIE ma czemus sluzyc, o prezpraszam, poznawaniu, donoszeniu ( podpierdalania jak sie kto wyrazil )

sprzedazy itd. No kicha. Ruscy juz lepiej sztame trzymaja niz polacy - znam to akurat dobrze i musze przyznac, ze daleko nam do ich wspolpracy na ktorej wszyscy ZARABIAJA:(

no to masz teraz przekichane i zawalone PW z pytaniami co to za strona :D

kurde a juz mialem pisac pw :P teraz to obciach nie? ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

NIE ma czemus sluzyc, o prezpraszam, poznawaniu, donoszeniu ( podpierdalania jak sie kto wyrazil )

sprzedazy itd. No kicha. Ruscy juz lepiej sztame trzymaja niz polacy - znam to akurat dobrze i musze przyznac, ze daleko nam do ich wspolpracy na ktorej wszyscy ZARABIAJA:(

Ruscy bełkoczą na blackseo.com jak wyrolować adsens-a a o pozycjonowaniu to oni nic nie gadają. :D

A tutaj ......

A co myślałeś że dostaniesz na tależu przepisy na:

-gotowanie specjałów

-tajemne przepisy na kurczaka w bananach

-ściśle ukrywany przepis na szympansa w powidłach

?

Ps tylko się nie powieś z tego powodu na krzaku pomidora

<pomidor>

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

Olo, Ty naprawdę nie zauważyłeś, że jaja z Ciebie robią? :rolleyes:

zwróciłeś uwagę na coś bardzo ważnego (teraz na poważnie) na tkz "czytanie miedzy wierszami" posiadający te umiejętność + umiejętność analizy z tego forum mogą się dowiedzieć prawie wszystkiego co się tyczy SEO i tak jak Cashmajster znajdą nawet linki za free , które są wyceniane na całkim sporą kaske :D

Proponuję obejrzeć kilka skeczy Łowców.B, przestać płakać, wrócić na forum i wziąć się do pracy :rolleyes:

no to masz teraz przekichane i zawalone PW z pytaniami co to za strona :rolleyes:

kurde a juz mialem pisac pw ;) teraz to obciach nie? :D

Chocby lacza sie sie w teamy, ktore ostro wymianiaja sie linkami, malo? Moim zdaniem zawsze cos skoro tak dobrze sie w tym biznesie trzymaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności