Skocz do zawartości

Sens istnienia tego forum

Olo

Rekomendowane odpowiedzi

Z gotowania więcej zarobię niż z Bezsensa.

A ta góra z tym tysiącem postów to jeździ autem za ćwierć . Mercedesem czy Pks-m? :rolleyes:

Kto tu zarabia to trzyma buzie na kłódkę. I nawet jednego postu nie ma.

Polać się z z nie kończących się pytań to jedno a narobić apetytu na złotą czereśnie to drugie.

Ja nikomu takiego apetytu nie robię.Leje wrzątek do gara i tyle. :D a kogo oparzy tego pech.

<czereśnia>

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Hehe, no jak to czytam te wypociny z tego tematu to mam wrazenie, ze wszyscy zarabiaja te 10K $ dzien. Ale skad te posty "kiedy G wyplaca?", chyba sie niektorym spieszy by wizasc te 100$ na serwer :rolleyes:

Przecież napisałem że pracuję na budowie ;)

BTW - niektórzy interesują się "kiedy G wypłaca" bo mają troszkę więcej niż te 100$ :D

@hehe przeczytałem wszystkie Twoje posty, nie ma ich wiele ale wiele z nich można sie o Tobie dowiedzieć tylko jednego nie odgadłem dlaczego Cie tak pieczę ? Może na jakimś innym forum np frustraci znajdziesz sobie kolegów ? albo kup psa to też ponoć pomaga i mówię to z czystej życzliwości bo widzę jak sie męczysz i kipisz.

Marketing internetowy dla firm

Olo ale jest czego pogratulować - wątek na 4 strony na początku kariery, no no!

A tak poważnie to najważniejsza zasada tego forum brzmi "czytać między wierszami". Bo jakże inaczej można funkcjonować na forum, na którym jednocześnie przeczytasz, że qlweby nie mają mocy i że wcale jej nie straciły, że nazwa domeny jest nieistotna, ale jednak istotna albo że PR jest nieważny, a większość kombinuje jak go zwiększyć? :)

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Tak sie zastanawiam, czy jest sens tego forum?

...Stawiam wiec pytanie : PO CO?...

...Po co wiec te forum?...

po to by wprowadzać w błąd osoby, które chcą sie same naumieć pozycjonować :]

ot taka walka z konkurencją...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Może na jakimś innym forum np frustraci znajdziesz sobie kolegów ? albo kup psa to też ponoć pomaga i mówię to z czystej życzliwości bo widzę jak sie męczysz i kipisz.

Uderz w stół i nożyce się odezwą.

Ja myślę ,umiem czytać ,kojarzę fakty i nie daje się robić w balona.

Tak z czystej gościnności ci piszę. :jezyk1:

Rozumiem że kilka moich wypowiedzi cię zabolało.

A forum jest otwarte dla mnie czy dla Ciebie.

I mam prawo pisać swoje opinie.

O pozycjonowaniu jak pisze w nagłówku.:rolleyes:

<kapusta>

Dodatek:

Olo zdecyduje sam po roku wartość wiedzy mu zaprezentowanej to jego wątek i jego nauka :)

Powodzenia Olo

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

Na forum wszystko jest - bym powiedział nawet za dużo ostatnio, tyle - że teraz wpisując np. "przekierowanie 301" to znajdziesz 30 tematów w których każdy pisze "było". Ale patrząc od końca - naprawdę są tematy - praktycznie wszystko było i to nie miedzy wierszami tylko jasno - bezpośrednio napisane.

A jak nie ma (ale trzeba to dobrze sprawdzić) to się napisze to NA PEWNO dostanie się odpowiedzieć, chyba, że pytania są z serii ile zarobie mając 1000 odsłon dziennie.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności