Skocz do zawartości

Pozdrowienia nowego użytkownia forum

MAREK1962

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich odwiedzających to forum. Przyznam sie szczerze , iz do tej pory byłem raczej biernym uzytkownikiem internetu.

Jednak jak to w zyciu, ciagłe zmiany i potrzeba dostosowania sie do nich powoduje koniecznoiśc poszukiwania nowych rozwiązań . Niestety zycie zmusza nas do tego aby poszukiwac ich w sferze " najtańsze ".

Zatem chcąc troszkę zaoszczędzić wpadłem na pomysł aby zapukać tytaj i zasięgnąc u Was rad "jak samodzielnie wypromowac własną stronę www". Po zachęcających , zamieszczonych tu tyutłach typu " zrób to sam , jesteś wstanie to zrobić " , niemalze spadłem z krzsła dowiedziawszy się , iż jestem wstanie to zrobic niemalże sam. Jednk było to bardzo złudne wrażenie. Czym więcej czytam na ten temat, tym bardzie wątpię w swe imiejętniści i własne możliwości.

Moze dzięki Wam stane sie teraz bardziej swiadomym partnerem dla kogoś kto wykona dla mnie tą pracę i bedzie mu łatwiej przekonac mnie do pewnych rozwiązań, bo na razie po lekturze kilku artykulów na ten temat pddaję się . Sam tego nie zrobie i dzisiaj moge tylko powiedziec , ze właśnie po przeczytaniu tu i jeszcze w paru innych miejscach kilku artykułów na temat optymalizacji i promocji stron zaczynam intensywne poszukiwania kogoś o kim mozna by powiedzieć profesjonalista w tym zakresie. Częśc pracy ( jesli tylko to mozliwe ) chętnie wykonam sam i będe chętnie uczestniczył w tym procesie zdobywając wiedzę dla samego siebie. Ale teraz chciałbym proces ten powierzyć ludzim , którzy sie na tym naprawde znają . Czy znacie takich ?

Pozdrawim wszystkich jeszcze raz bardzo serdecznie

Marek

Witaj :D Na nietrudne frazy, mozna własnymi siłami wypozycjonować strone, trzeba tylko duzo czasu i dużo cierpliwości.

Witaj na forum i powodzenia ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności