Skocz do zawartości

Co o tym sądzicie?

tonyg

Rekomendowane odpowiedzi

W Irlandii z taką stroną zrobilibyście fortunę - dobry stary design z 97. Czy wy za przeproszeniem oczu nie macie?! To ma być reklama czy antyreklama? I to na dodatek ludzie, którzy malują, czyli w jakis tam sposób mają wpływ na wygląd :-)

Dziękuję za opinie, generalnie z założenia miała być REKLAMA a nie antyreklama. :P Jak pisałem jest to moja pierwsza stronka, generalnie więcej pomogły by uwagi typu : Nie ten kolor - zmień go na, tudzież logo wyprostuj itd. Ale dziękuję

Firany

Spis Firm

Polskie forum Brighton

Jak widzę post typu "ocencie bo to moja pierwsza strona" aż ciarki mi przechodzą po plecach. Długo zastanawiam się czy tam wchodzić. Odwiedziłem Twoją stronę, moje uwagi:

Sraczkowaty kolor zupełnie mi nie podchodzi, miło jestem zaskoczony układem na divach, na podstronie service cyferki kolejne wyskakują.

To logo... co autor miał na myśli? Czy ten trójkąt to jakiś głębszy symbol? Wiem dlaczego jest kolorowy [przynajmniej wydaję mi się że wiem] ale dlaczego jest na tym srakowatym tle?

każda porażka jest nawozem sukcesu

1) Brak Dynamicznych Meta-Tagów

2) patrz 1 - nie tylko meta.

3) wizerunek pod zwględem SEO jest zerowy, co innego dla usera......

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

LOGO jest do d.... - generalnie tymczasowe :) Co do sraczkowatego koloru - szukałem czegoś neutralnego :P Może odcienie szarości?? Cyferki na stronie service właśnie niweluję - efekt pracy po pracy :P I już szukam na forum informacji na temat dynamicznych metatagów. Dziękuję ślicznie za pomoc.

Firany

Spis Firm

Polskie forum Brighton

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności