Skocz do zawartości

Ile linków ?

szmergiel

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać o taką rzecz. Czy można w łatwy sposób spradzić ile linków z konkretnym tekstem prowadzi do naszej strony. Allinanchor daje mi tyle ogólne pojęcie gdzie jestem, ale takie informacji tam nie ma.

Drugie pytanie dotyczy sandboxa: na zapytanie

allinanchor:noclegi 3 strona

intitle:noclegi w strona

noclegi - nie ma mnie na calej liscie ;)

czy to oznacza ze jestem w sandboxie czy moze jeszcze cos innego?

pozdrawiam

Prostego sposobu na sprawdzenie ile linkow z danym anchor text prowadzi do Twojej strony nie ma. Chyba, ze wiesz na ktorych stronach sa linki i chcesz je tylko sprawdzac co jakis czas. Wtedy mozesz napisac sobie prostego spidera, ktory srawdzi te strony. Allinanchor jest badzo dobrym zapytaniem, jak jestes na 3 miejscu, tzn ze Twoja kampania linkowania odnisola sukces. Jezeli jednak nie ma Ciebie w wynikach tzn. prawdopodobnie ze jestes w sandboxie i musisz byc cierpliwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności