Skocz do zawartości

Słowa w anchorze

bartek01234

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Na poczatku chcialbym sie przywitac :lol:

Mam takie pytanie.

Pozycjonuje strone na fraze "hotele turystyczne" oraz slowo "turystyka".

Na innych stronach daje linki do mojej z anchorem "hotele turystyczne turystyka". Czy dobrze to robie?? Czy taki anchor jest poprawny?? Czy lepiej np. hotele turystyczne - turystyka, hotele turystyczne, turystyka?? Ma to jakies znaczenie?? A moze lepiej niektore linki z hotele turystyczne a niektore z turystyka?? Jak to z tym jest??

Jesli uzytkownik wpisze hotele turystyczne w google to moje anchory "hotele turystyczne turystyka" beda mialy odpowiednia wartosc (podobna do samego hotele turystyczne)??

Pozdrawiam

PS bardzo fajne forum ;)

Czy dobrze to robie??

Dobrze robisz, ja zawsze oddzielam slowa przecinkami, ale nie ma to znaczenia. Poza tym wg wynikow opisywanych tu na forum testow pamietaj, ze Google "zalapuje" ok 6-7 slow kluczowych z linka. Przy czym najwieksza wage maja te na samym poczatku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności