Skocz do zawartości

Precel a wkład pracy

etk-trading

Rekomendowane odpowiedzi

to sprawdzanie i szukanie dobrych podstron zajmuje 10 razy więcej czasu niż dodanie samego wpisu do katalogu, kiedyś też tak przeglądałem, teraz rzadko mi się to zdarza. Co innego w preclach, gdzie w sumie spora część skuteczności leży w podlinkowaniu wpisu prze autora.

Jeżeli ktoś chce bez ponoszenia kosztów podnosić swoje wyniki w szukajkach to dobrym pomysłem będzie poszukiwanie jak najskuteczniejszych rozwiązań darmowych typu zaindeksowanych podstron, gdzie można dodawać swoje linki. Skuteczność precla zależy nie tylko od podlinkownia przez autora, ale również likowanie wewnętrzne czyli różnego rodzaju pluginy, sam dodaje strony do precli gdzie w około 50-70 preclach wpisy same indeksują mi się bez linkowania z zewnątrz (konkretnych wpisów jednak linkuję do tych precli na stronę główną lub inne podstrony w celach testowych). Oczywiście podlinkownie wpisu będzie miało ogromne znaczenie jezeli jednak ktoś nie dysponuje zapleczem warto wybierać dobrze indeksujące się precle czy też katalogi.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Czy linkowanie wpisów w preclach w innych serwisach to konieczność czy ma to jedynie wpływ na szybsze zaindeksowanie takiego preclowego wpisu ?

Jeśli to konieczność to jaka jest optymalna ilość linków do takiego wpisu ?

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

Nie jest to koniecznoscia, ale dzieki temu wpis:

1. szybciej sie zaindeksuje

2. im lepiej podlinkujesz wpis, tym mocniejszy bedzie

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Jak powinno wyglądać prawidłowe podlinkowanie artykułu presell np. w katalogu ?

Chodzi mi o to jaki tytuł wpisu w takim katalogu zastosować, opis, słowa kluczowe itp. i czy np. można stosować dwa różne linki w jedynym artykule na preclu prowadzące do dwóch różnych tematycznie stron.

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Jak powinno wyglądać prawidłowe podlinkowanie artykułu presell np. w katalogu ?

Chodzi mi o to jaki tytuł wpisu w takim katalogu zastosować, opis, słowa kluczowe itp. i czy np. można stosować dwa różne linki w jedynym artykule na preclu prowadzące do dwóch różnych tematycznie stron.

Kurcze nie wiem co się stało ale nie mogę edytowaćswojego posta dlatego odpisuje.

Czy np. taka konstrukcja https://www.najlepszy-katalog.pl/pod-175.html jest prawidlowa ?

Chodzi mi o to czy to co sie wyswietla pod tym linkiem no i dalej sam wpis precelkowy jest poprawny.

A co tam takiego niefajnego?

Już spieszę z wyjaśnieniem.

Podobno ma pr5...

https://livepr.ezer.com/?livePR=www.chicagooharehotel.net

Ale wpiszmy adres tutaj:

https://www.database-search.com/sys/pre-check-en.php

Cache strony:

https://209.85.135.104/search?q=cache%3Ahtt...lient=firefox-a

:)

Heh, dzięki :P

Ale mówiąc szczerze i tak dodałbym tam wpis - obsesja na punkcie PR to niezdorwa choroba :)

A precelek jakoś wyjątkowo mi się podoba, o czym wcześniej wspomniałem.

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Mam na Allegro kilka kont na każdym stronę o mnie z dość obszernąopisówką i w treści po jednym linku z anchorem BIELIZNA do strony sklepu, podlinkowałem oba wpisy "O MNIE" do swojego katalogu z takim samych anchorem (tytułem wpisu w katalogu). Czy to ma sens czy Google wogóle omija takie pomysły ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności