Skocz do zawartości

Magazyn Enter = lenie

rbrt

Rekomendowane odpowiedzi

Wchodzę dzisiaj na Gadu Gadu, a tu szok. Ponad 50 wiadomości z pytaniem czy pracuję w magazynie Enter. Oczywiście nie pracuję. Okazało się, że ludzie z Entera pożyczyli sobie screen mojego Gadu Gadu z mojej strony :P Ciekawe czy takie praktyki są u nich na porządku dziennym.

sakan009tt8.th.jpg

Wchodzę dzisiaj na Gadu Gadu, a tu szok. Ponad 50 wiadomości z pytaniem czy pracuję w magazynie Enter. Oczywiście nie pracuję. Okazało się, że ludzie z Entera pożyczyli sobie screen mojego Gadu Gadu z mojej strony :( Ciekawe czy takie praktyki są u nich na porządku dziennym.

sakan009tt8.th.jpg

Robienie swojej strony zaczyna sie od NOTY PRAWNEJ, a jesli jej nie miales i nie miales napisane w niej warunkow korzystania z materialow na twojej stronie, to sie obsluzyli jak w supermarkecie, he he

jesli poza numerem GG nie bylo zadnych danych kontaktowych do ciebie ani twoich znajomych to ja bym wykorzystal to jako reklame ;) i odpowiednio odpisywal wszystkim zainteresowanym.

PS gdyby byli porzadki a nie ciolki, to powinni byli zamazac twoj numer GG ... teoretycznie podpadaja pod paragraf z tytulu ujawnienia danych osobowych (nie wiem, czy numer GG tez tam jakos mozna podpiac pod ta ustawe)

Robienie swojej strony zaczyna sie od NOTY PRAWNEJ, a jesli jej nie miales i nie miales napisane w niej warunkow korzystania z materialow na twojej stronie, to sie obsluzyli jak w supermarkecie, he he

Prawa autorskie w Polsce są chronione z urzędu i żadna nota prawna nie jest potrzebna.

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności