sz3lo Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 hooli napisał(a): Na allegro takie kupony chodzą po 80 PLN linkMoze warto poczekac i wystawic go np. za miesiac? OMG, moja aukcja. Licze na wzrost ceny. Wyszedłem z założenia że jeżeli wszyscy mają to dostać, to lepiej sprzedać teraz, niż gdy będzie ich więcej. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ja nie dostałem jeszcze kodu adwords :/ Na pewno nie utknął w spamie z uwagi na to że mam poczte na nazwa.pl i tam nie ma czegoś takiego jak folder spam hmmm może nie dostalem dla tego że zarobki spadły mi okolo 15-20 razy z adsense xD i google sie obraziło (lol) Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 gagarin napisał(a): Mam pytanko: czy jesli wkleilem kod tylko zeby sprawdzic czy dziala i przeszedlem do drugiego etapu, nie dalej, to kod dziala czy juz nie moze go nikt uzyc oprocz mnie? end of the line Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja dostałem na najlepsze konto. Z tych kilkusetkowych nie przysłali. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Cytat Ja dostałem na najlepsze konto. Z tych kilkusetkowych nie przysłali. A ile to można tych kont mieć? Pytanie retoryczne. Również dostałem, pewnie na allegro wyląduje Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Znaczy ja mam jedno, ale rodzina też zarabia na adsense (może im o tym powiem:P) Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sglaz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 a ja jestem coraz bardziej zaniepokojony. Wszyscy dostają, a do mnie to dotarła na razie tylko ankieta z googli :/ Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagarin Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 jubi napisał(a): gagarin napisał(a): Mam pytanko: czy jesli wkleilem kod tylko zeby sprawdzic czy dziala i przeszedlem do drugiego etapu, nie dalej, to kod dziala czy juz nie moze go nikt uzyc oprocz mnie? end of the line czyli rozumiem, że moge go odsprzedać ? !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Mozna ten kod zmieszać z jakimś innym linkowym kodem ? Kiedys były na necie takie linki przez które dostawało się np 50$. Ma ktos taki link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 gagarin napisał(a): czyli rozumiem, że moge go odsprzedać ? yhy, później będziesz miał rozmowę z tatą afraela Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.