Skocz do zawartości

[Szukam] Ludzi do współpracy

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam ludzi do współpracy w firmie typu multi- level marketing. Można zarabiać na polecaniu produktów (oni zajmują się obsługą klientów, Ty tylko kierujesz zainteresowanych). Ta opcja jest doskonała dla pozycjonerów. Jeśli masz odpowiednie umiejętności i trochę czasu, czego mi ostatnio brakuje to zapraszam.

Zarabianie jako MLM działa na wprowadzaniu nowych ludzi do biznesu, jeśli wprowadzisz właściwych ludzi to możesz dużo zarabiać, później nie robiąc już nic.

Myślę, że większość zna system trójkowy:

Wprowadzasz 3 osoby. Każda z nich po 3. I z tych wprowadzonych każda po 3 etc.

Do 8 poziomu. Zarobki wynoszą wtedy kilkaset tys. pln. Oczywiście, trzeba wprowadzać właściwych ludzi. Ja wprowadziłem np. jednego, co ma 5 konkretnych zainteresowanych "do wejścia", kolejne 5 też zainteresowane, mniej konkretne.

GG: 8211119

email: danielrydel malpa win-win.pl

Jeśli jestem na gg to niewidoczny, polecam pisać na maila albo PW.

Case study jak pozyskać więcej leadów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności