Skocz do zawartości

Aktualizacja PR - pazdziernik?

callisto

Rekomendowane odpowiedzi

To taki zarcik był z tymi datami wzgledem wrózenia co do miesiecy.

hehhe będziesz miał przej.... jak te daty się sprawdzą :)

szooker - powiedziałbys jak to jest z tym Update, zlituj się ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Marcin_dance: czekam i czekam na tego Twojego update'a, już przeszło dwa miesiące mi się z prognozami spóźniasz :)

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Marcin_dance: czekam i czekam na tego Twojego update'a, już przeszło dwa miesiące mi się z prognozami spóźniasz

zawsze miałem reumatyzm przed updatem teraz to już ze starosci mnie łamie więc kiepski ze mnie wróżbita ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

z tego co pamietam tworca gadulca zawsze byl :P lewicowy więc to nie tak nagle że sie pojawił.

W sumie GG :P moze sobie kampanie zasponsorowac na wielu serwisach :).

Marcin Dance to byłby czysty przypadek, nie sadze by dalo sie przewidziec co do dnia. No moze czasami :)

A październik to tak strzelony bo PAŹDZIERNIK

A październik to tak strzelony bo PAŹDZIERNIK

Ale wybrnołeś hehehe
"zawsze miałem reumatyzm przed updatem"

spadlem z krzesla, hehe dobre..

zamiast mi współczuć to się smieją hehe a tak na serio to na DP robią petycje w sprawie update'u widac każdego to męczy

GROZISZ MI ?
heheh to była głębsza myśl.. odnosnie tego wiesz gugla

ja tam wiedzialem ze ty jestes Matt Cuts ;-)

Może wystartuje ten updejt i mi świeżynki "awansują" ;-)

Pozdrawiam smile.gif

No własnie ja nie wiem czy jak udate'u nie bedzie to tak juz bedzie ze PR 0 na całe zycie? to jak wyrok smierci ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności