Skocz do zawartości

Aktualizacja PR - pazdziernik?

callisto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak naprawdę nie mogą dojść to porozumienia w kwestii koloru, programiści chcą zielony, czyli bez zmian, Ci od wyłapywania spamu chcą by był czarny, bo jak wiadomo im wieksze PR tym bardziej może coś byc nie tak z ta stroną, a Matt chce różowy - tu oczywiście nie podano uzasadnienia...

Stanowisko oficjalne ma byc przedstawione dopiero po wyborze jednej z opcji, choć z przecieków można wywnioskować, że moze być to nawet 11 różnych kolorów, tak, tak, nie przewidziało sie Wam, 11(!), tę wartość ma ponoć miec tylko Google, ponieważ sa najfajniejsi, najlepsi, najwięksi i dlaczego by nie mieli miec najPR (nazwa robocza)...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Według mnie ten update będzie jakoś na początku października. Zaczyna się rok akademicki więc będzie tania siła robocza do analizowania danych i przedzielania odpowiedniej cyferki na zielonym pasku ;D. Pewnie pierwszy tydzień - niech studenci się wyszaleją, a potem DO ROBOTY!:(

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

hehe :( problem to nie. Jak to każdy od października pewno ciężko zacznie pracować bo okres przed świętami bardzo gorący - więc wszyscy uciekać bedą do pracy i brak czasu będzie na pisanie nawet jak faktycznie pojawi się update.

Myśle że u każdego polowa sierpnia to mały starcik a październik, listopad, grudzień to tak wielki ogrom pracy, że nawet nie zaglądają na tollbara. Więc ja jak niedziewdź od 3.X zapadne w sen zimowy i Marcin nie będzie mówił że to moja wina.

Więc ja jak niedziewdź od 3.X zapadne w sen zimowy i Marcin nie będzie mówił że to moja wina

o ty :( hmm co bedziesz robił od 3 ? to jest tajemnicze....Jakiś słaby wykręt z tym ze bedziesz już karpia patroszył.

eh moze jakąs ankiete robimy? Czy uważasz ze będzie update? A ty szook ja myslisz bedzie czy juz nie bedzie ?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

mi się też wydaje, że google ma coś z astrologią wspolnego :(.

astrologią, magią numerologią czy inną logią - jak są moądrzy to pewnie mają.

Kiedyś, trochę dla jaj, zapytałem "wróżkę" (pisze horoskopy na moją stronę), czy jakaś tam data będzie dobra, by nową wersję strony uruchomić. trochę ją zaskoczyłem tym pytaniem, ale odpowiedziała, że tak...

nie wiem, czy inna data bylaby lepsza ale po kilku latach działania tej strony (nie mówię o swojej nowej stronie, tej co w sygnaturce mam) przeżyłem szok, jak zobaczylem statystyki referrals: ponad 90% to są wejścia bezpośrednie, google - daje jakieś 5% ruchu. wiem, że to wygląda fatalnie, właśnie zacząłem coś z tym robić no ale... właśnie mi się ta astrologia skojarzyla i przypomniało to moje pytanie sprzed 2-3 lat. Bo to zakrawa na cud (ok. 30 tysiecy sesji miesięcznie jest teraz)

(p.s. - do obsługi tej starej strony mam człowieka, który się ją opiekuje - dlatego w statystyki rzadko zaglądałem)

--

--

mia:ny - Nowy Jork dla turystów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności