Skocz do zawartości

[KRAKOW] 3.X - ŚRODA

Rekomendowane odpowiedzi

Wtorek wtorkiem jak najbardziej jest i jak w innym wątku pisałem będę we wtorek, ale środa też niczego dniem tygodnia jest więc spoczko.

Szook - możesz podać bardziej konkretną godzinę? Zaraz jakieś miejsce znajdziemy tyko napiszcie w jakich rejonach by Wam najbardziej odpowiadało. Do wyboru: okolice Rynku (sam rynek odpada ze względu na ilość ludzi sakramucką), Kazimierz, Nowa Huta.

matkie Marcin :rotfl: eee to na kilka godzin sie raczej nie opłaca ;). Chyba że wpadniesz do nich dzisiaj bo mają Krakowskie i zostaniesz na nocke w Kraku. Do Kraka to się nie opłaca jechać na kilka godzin, sam wiem jakie to męczące i gdyby nie sprawy służbowe zapewne jakbym jechał to na 2-3 dni.

No chyba że masz Marcin ochotę - ja tam swojego czasu robiłem takie wypady 1 dniowe.

KasiMąż ;) - prawdopodobnie będę jechal z Ania, wiec bedziemy przy okazji spacerowali po Krakowie, myśle że spotkanie skończe koło 12-13 a o 20 mamy powrót. Odezwij się na gadulcu 5861132 to podam ci nowy kom do siebie i jakoś już lokalnie jak będziemy to coś wymyślimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności