Skocz do zawartości

Dlaczego ban?!

Aleksy Lisowski

Rekomendowane odpowiedzi

Idiotyczne to jest, po prostu. Z jakiej paki ja się pytam? Najbardziej wkurzający jest fakt, ze nie nic mi nie przychodzi do głowy z jakiego powodu, jakieś racjonalne wytłumaczenie musi istnieć, czy googlarka robi co jej sie podoba

Sklep z grami- AGARD.pl

Sklep z fantastyką- Odyn.pl

Fantastyka- Eldamar.pl - Księgarnia Fantasy

Poczekaj kilka dni.

Czynników może być wiele ale najbardziej w oczy rzucają się linki w stopce. Nie masz kontroli nad ilością linków z wymiany - co oznacza, że mogło ich przybyć zbyt dużo w krótkim czasie. Jeśli jeszcze na dodatek jako alt albo title w buttonie na tych stronach masz nazwę serwisu (lub adres) to masz już przyczynę filtra na słowo eldamar :]

Na księgarnia fantasy też Cię jakoś nie widać (widać Twój wpis z katalogu) - też filtr?

Z linkami trzeba uważać. Sprawdzaj ilość w https://www.yahoo.com/ wpisz link:https://eldamar.pl

Pozdrawiam

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

Hmm, no z buttonami to masz racje, gdyż pojawiają się w titlach hasła: Eldamar, fantastyka, księgarnia fantasy. Wszyscy więc zgodnie radzą czekać, tak więc nie pozostaje mi nic innego jak się zastosować, upierdliwość rzeczy martwych:/

Sklep z grami- AGARD.pl

Sklep z fantastyką- Odyn.pl

Fantastyka- Eldamar.pl - Księgarnia Fantasy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności